AKTUELNOSTI REGION 

Poštovane pendrek efendije i pendrek hanume

OBAVJEŠTENJE POLICIJSKOJ UPRAVI BANJA LUKA

Poštovane pendrek efendije i pendrek hanume.

Evo prošlo je već 50 dana od kada vas je naš ovlašteni predstavnik Dodik Milorad obavijestio da ćemo izaći na proteste pred tužilaštvo ukoliko za mjesec dva ne bude tužilačke odluke u slučaju ubistva Davida Dragičevića.

U srijedu 27.02.2019 puni se dva mjeseca od te izjave .
Kako je rekao, pozvaće građane pred tužilaštvo da ih izbacimo iz njihovih kancelarija, jer oni ne rade dobro svoj posao i neka misle šta god hoće.
Takođe je dodao da su oni bili dužni objasniti javnosti o čemu se tu radi a ne da on to čini ili neko drugi, ovo je nedopustivo, kao i da će lično tražiti odgovornost nadležnih iz tužilaštva jer nisu reagovali čitavih 9 mjeseci i ne mogu se kriti iza nezavisnosti.

Uopšte ne osporavamo da je sve navedeno istina ali kako smo mi miroljubivi nećemo preduzimati nikakve radnje po tom pitanju nego ćemo sve prepustiti Miloradu Dodiku, počev od izbacivanja tužitelja iz kancelarija pa do zahtijevanja njihove odgovornosti a mi samo želimo i tražimo PRAVDU.

Niste ni vi doduše ništa bolji od njih ali od nečega se mora početi.
Prema zakonu nismo dužni prijavljivati ovakav skup ali vas informativno obavještavamo i pozivamo da dođete u što većem broju sa rekvizitima i pomognete Dodiku prilikom izvršavanja predviđenih i obećanih radnji.
Za slučaj neke administrativne potrebe možete navesti Milorada Dodika kao organizatora protesta za dan 27.02.2019.

P.S

Pozdrav od vas i nas za tužilaštvo uz pjesmu :
MILICIJA TRENIRA STROGOĆU.

Related posts

Leave a Comment