AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Poruka ubicama

Subota je i novi dan na tvom trgu, sine…

 

“Hvala vam što neumorno stojite sa nama svakoga dana”, poručio je večeras Davor Dragičević, otac ubijenog Davida Dragičevića, čije okolnosti smrti ni danas nisu poznate. Davor Dragičević je, kako kaže, ubicama večeras poslao kratku poruku.

”Najbolje bi bilo, ubijte me što prije. Idem do kraja sine Davide ”, rekao je Davor Dragičević.

Na Trgu Krajine i večeras je bila majka Davida Dragičevića. Ispričala je da je danas bila na grobu sina i da nije dobro. Održala je potresan govor.

”Nama je prvi komšija odsjekao kanalizacionu cijev zbog ovoga. Ne možete vjerovati. Do juče su on i Davor pili kafu. Samo odsjekao cijev. A ima svoje dijete i unučad. Danas ga gledam idem s groblja i gledam sjedi u dvorištu i pije pivo. Šta da kažem tom čovjeku? Moj David mu je išao kupovati hljeb, čistio mu je viruse sa kompjutera”, ispričala je Suzana Radanović, majka ubijenog Davida Dragičevića.

Članovi grupe ”Pravda za Davida” zamolili su sve da ne ulaze u raspravu sa onima koji napadaju porodicu Dragičević ili članove grupe “Pravda za Davida”, posebno na Fejsbuku.

”Ono što možete to je da prijavljujete te grupe Fejsbuku ili uslikate te profile. Kada se registrujemo kao pravno lice podnijećemo krivične prijave i nećemo stati sa jednom tužbom. Bezakonje je posebno izraženo na internetu, ali mi ovo sve i radimo da zakon bude jednak za sve”, rekla je Daniela Ratešić.

Večerašnje okupljanje završeno je govorom Davora Dragičevića. Obratio se predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku.

”Burle, ako misliš da će sve istrunuti kao on i dunja, neće frajeru. Pokaži da ti je država jaka, MUP, sudstvo i tužilaštvo. Hajde, dođi ubij i mene, izvrši zadnji čin. Nećeš, ne smiješ. Ima ko smije. Dragi moj sine, lutko moja lijepa, idem do kraja”, rekao je Davor Dragičević.

BN

Related posts

Leave a Comment