AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

POLITIČARI I CRKVA HILJADAMA GODINA DELE NAROD, ZAVADJAJU, HUSKAJU, DA BI LAKŠE VLADALI I KRALI

DRAGI PRIJATELJI, KOMSIJE, RODJACI, ZEMLJACI, VUCICEVI, BOSKOVI, DJILASOVI, TITOVI, SESELJEVCI, TADICEVCI, DACICEVCI, ZVEZDASI, PARTIZANOVCI, PRAVOSLAVCI, KATOLICI, MUSLIMANI, BOSANCI, CRNOGORCI, SLOVENCI, HRVATI, MAKEDONCI, KOSOVARI, SREMCI, BANACANI, MADJARI, NARODNJACI, ROKERI, INTELEKTUALCI, SELJACI,GRADJANI, JOS NISTE SHVATILI???

POENTA SVEGA JE DA NAS POLITICARI DELE, ZAVADJAJU, HUSKAJU, SAMO DA BI SE ONI OKORISTILI !!! POLITICARI I CRKVA HILJADAMA GODINA DELE NAROD, DA BI ONI LAKSE VLADALI???

Stotinama godina kod nas razni politicari muljaju, zavadjaju, dele, a za to vreme zive kao carevi?

Da li mislite da je njima svima stalo do vase dece i unuka? Toliko je stalo da nedaju narodne pare za lecenje dece, pa sam siromasan narod skuplja sms poruke da bi se poneko dete operisalo?

Da li je njima stalo do vase porodice? Da, toliko je stalo da su bas oni i njihovi izvrsitelji u zadnje vreme izbacili na ulicu preko 3.000 porodica? Da li je njima stalo do naroda na selu?

Samo se pomerite dvadesetak kilometara od Beograda, videcete ljude koji voze bicikle stare preko 30 godina, traktore, uveliko muzejske eksponate, retko gde novi krov i nove prozore?

Da li li oni pate sto su nasa deca i unuci napustili Srbiju? Da li je njima stalo do starih ljudi? Ne treba vam objasnjenje, otidite u Zemun na odelenje za gerijatriju, iznad ulice Tosin Bunar, videcete horor?

Dragi prijatelji, dok se mi svadjamo, mrzimo, bijemo, vredjamo, oni otimaju, muljaju, prodaju, poklanjaju, njihovi racuni u inostranstvu basnoslovno rastu???

Nestaje nam najbolje zemljiste poput PKB, Beograd na vodi, aerodromi, zeljeznicke stanice, bioskopi, hoteli, firme, pozorista, delovi Beograda, sela se gase, spremaju se za prodaju strancima?

Stranci nam oduzimaju polako Srbiju, bez rata i borbe??? Ne mozete zamisliti nove tajkune, koje su to jahte, avioni, vile, limuzine, nekretnine u inostranstvu???

Kada jedna pevaljka ima vilu od nekoliko miliona evra, a niko je ne dira, sta mislite sta imaju politicari od tita do danas???

NE DOZVOLIMO DA NAS DELE I SVADJAJU ???

Zlatko Šobot

Related posts

Leave a Comment