Policija,sudstvo, tužilaštvo i većina političara na vlasti su duboko ogrezli u kriminalu, pljački banaka, državnih i javnih preduzeća, ustanova i fondova

>>>>JAVNI POZIV<<<<

UMREŽAVAJMO NAŠ TREĊI BLOK TAKO ŠTO ĆE SVAKI OD GRADJANA AKO PREPOZNA SVOJE MJESTO TU POZVATI SVOJU RODBINU, PRIJATELJE I DRUGE DA SE PRIDRUŽE.

Jer, mafija ima svoju državu koju je otela od svojih gradjana. U mafiji su većinom ljudi iz vlasti, potpomognuti sa policijom koja sve zna ali ćuti. Policija,sudstvo, tužilaštvo i većina političara na vlasti su duboko ogrezli u kriminalu, pljački banaka, državnih i javnih preduzeća, ustanova i fondova – rudnici, autoputevi, željeznice, zdravstveni sistem – sve gdje dosegnu oktopodski pipci mafije tu je pljačka legalizovana.

Opozicija i policija sve znaju ali ništa neće da preduzimaju, jer dok su bili na vlasti bili su slični ili isti tako da sada ćute, a i dobro im je i debela plata za nerad im je mila.

Pokret –TREĆI BLOK poziva sve čestite i poštene gradjane da nam daju svoju podršku, kao i one najbolje da zauzmu svoje mjesto i daju svoj lični doprinos u izgradnji boljeg, pravednijeg i sretnijeg društva. Ovih dana je bilo napada na nas jer pominjemo i štitimo interese Republike Srpske, ali mi djelujemo u ovom entitetu i jednostavno pospremamo svoje dvorište. Kada mi sredimo svoje, a narod Federacije sredi svoje dvorište, onda ćemo svi zajedno da gradimo i štitimo interese Bosne i Hercegovine, da to bude zemlja svih gradjana bez razlike na vjeru i naciju i gdje neće niko nikoga preglasavati i ugrožavati. Dejtonski mirovni sporazum se trenutno mora poštovati i nerealno je insistirati da se prvo on mijenja. Mijenjajmo prvo sebe, pa onda i sve loše oko sebe.

 

Pokret “TREĆI BLOK”

Related posts

Leave a Comment