AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

POLICIJA I TUŽILAŠTVO I DALJE PRIKRIVAJU ZLOČIN

Novo javno svjedočenje…

– Zvanična Izjava inspektora Bojana Karanovića koja potvrđuje da je Rađen vodio “istragu” o lažnoj pljački svoje kuće i da snimke video nadzora, na koje se Ilić pozivao, nije izuzeo MUP RS (dokumenti); Bajić i dalje štiti Ilića, naredbodavca Ubistva Davida Dragičevića

Inspektor Bojan Karanović
Danas emitujem izjavu inspektora Bojana Karanovića, datu UKP-u MUP RS, 19.09.2018. godine, u kojoj on potvrđuje da je snimke izuzimao Đorđe Rađen, a ne ovlaštena lica MUP RS.
Ranije je to potvrdio i Duško Purišić, u vrijeme likvidacije Davida Dragičevića, zamjenik Komandira PS Lauš. 

Sve te izjave, kao i one koje ću emitovati narednih dana, jasno ukazuju, kada se sagledaju datumi navedeni u njiima, da Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal, nikako nije mogao na osnovu snimaka MUP RS “istražiti” da je u kući u Rađena, (koja nije ni obijena, a prijavljena je 18.03., na dan nestanka Davida njena lažna pljačka), bio David Dragičević. Mogao je to učiniti jedino na osnovu snimaka koje mu je dostavio Rađen.

Predmeti iz kuće Đorđa Rađena podmetnuti su u džepove odjeće Ubijenog Davida.

Jasno je da je Ilić 26.03. svjesno kriminalizovao Davida Dragičevića, žrtvu Teškog Ubisva, sa namjerom prikrivanja Naručilaca Ubistva, Ubica i njihovih saučesnika.
Jasno je i da Miodrag Bajić štiti svog prijatelja Ilića (biće o Bajiću još dosta toga ovih dana), čime se i sam postao Saučesnik u prikrivanju Naručilaca Ubistva i Ubica Davida Dragičevića.

Isto čine i tužioci-zločinci Želimir Lepir i Dalibor Vrećo.

Bajić je, zajedno sa Milanom Tegeltijom, šef Zločinačke Pravosudne Organizacije, što ću dokumentima dokazati narednih dana.

Nije “jasno” zašto pojedini pripadnici takozvanog advokatskog tima (svi izuzev Ifeta Ferageta) zastupaju direktno Lepira i Vreću, a ne porodicu Dragičević?!
Izjava Zore Nikodinović-Dubočanin o radu tužioca Dalibora Vreće je zapanjujuća i šokantna.

“Tužilac Dalibor Vrećo je pokazao da i on želi da se riješi ovaj slučaj”, rekla je Nikodinović iz čije izjave se može zaključiti da Vrećo nije htio prije pojave tzv. advokatskog tima da riješi slučaj, ali da to njoj  ni najmanje ne smeta. Kao ni Nobilu.

Međutim, Anto Nobilo i Zora Dubočanin nastavili su sa stavljanjem “obloga” na lice javnosti, ne bi li pacifikovali slučaj, dok je Duško Tomić, ranije, svjesno rušio pozicije Davora Dragičevića.
Milorad Dodik i Anto Nobilo, 18.08.2018. g.
Lepira, koji je Javno lagao, Tomić je okrakterisao kao “izvanrednog tužioca”.
Poslao sam upit g. Dubočanin-Nikodinović, pa očekujem da mi odgovori na pitanja, tako da ću uskoro Javno svjedočiti i o tome koji su stvarni ciljevi tzv. advokatskog tima (izuzev Ferageta).
Slobodan Vasković

Related posts

Leave a Comment