KRIMINAL REGION 

POLICAJAC, (POLICIJA) MONSTRUOZNI UBICA DJEVOJKE PRIJE 13 GODINA

Goran Jeličić, osumnjičeni za ubistvo Irene Predojević (28), danas oko 14 časova biće prebačen u Okružno javno tužilaštvo Prijedor na saslušanje…

 

Nakon što sasluša osumnjičenog, postupajući tužilac će donijeti odluku o zahtjevu za jednomjesečnim pritvorom – naveli su u prijedorskom tužilaštvu.

Jeličić je uhapšen juče u zajedničkoj akciji Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP Republike Srpske i OJT Prijedor zbog mučkog ubistva djevojke Irene Predojević iz Kozarske Dubice koje se dogodilo u avgustu 2005. godine.


Iz MUP RS su potvrdili da je u toku postupak suspenzije njihovog službenika Gorana Jeličića.

Irena Predojević ubijena je u noći između 6. i 7. avgusta 2005. godine kada se nakon noćnog izlaska vraćala kući. Te noći je sa prijateljicama bila u nekoliko kafića, a posljednji put je viđena na jednoj od raskrsnica. Od tada joj se gubi svaki trag.

Porodica je ujutro prijavila nestanak, a tijelo je pronađeno na divljoj deponiji smeća u selu Božići, u blizini kuće u kojoj je živjela s roditeljima. Obdukcijom je utvrđeno da ju je ubica zadavio, a leđa polio benzinom i zapalio kako bi prikrio tragove.

Policija je ispitala na desetine osumnjičenih, a nekoliko njih je takođe dovođeno u vezu s ovim zločinom, što nikada nije dokazano.

Njen otac Milan umro je prije tri godine i sahranjen je pored kćerke na dubičkom groblju Urije.

Related posts

Leave a Comment