AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Pokušavaju da slome majku, bogate SOTONE ubijaju našu djecu

Nama ne smetaju vaši milioni, mercedesi i ko zna koja auta. Postali ste sotone, počeli ste ubijati našu budućnost, našu djecu, a djecu vam nećemo oprostiti. Idemo do kraja jer ako ostane ijedan pipak tih zločinaca ovo će opet biti zločinačka organizacija i ubijaće sve nas – rekao je Davor Dragičević.

Na Trgu Krajine u Banjaluci i danas, tačno u 18 časova, građani su tražili istinu o stradanju mladog Banjalučanina Davida Dragičevića.

Davor Dragičević,  otac pokojnog Davida, naveo je danas da će 10. maja svi da čuju šta će u Narodnoj skupštini RS da kaže on, Davidova majka i grupa “Pravda za Davida”.

– Neka se sramote zbog pokušaja da slome Davidovu majku Suzanu, ali neće uspjeti jer ste vi naša podrška. Vidim da ste se opametili i da ga ne pokušavaju ubiti drugi put-  poručio je Davor okupljenima na Trgu Krajine.

alt

Brojne novinarske ekipe prate i današnji protest na trgu koji sve više postaje “Trg Davida Dragičevića”.

– Nama ne smetaju vaši milioni, mercedesi i ko zna koja auta. Postali ste sotone, počeli ste ubijati našu budućnost, našu djecu, a djecu vam nećemo oprostiti. Idemo do kraja jer ako ostane ijedan pipak tih zločinaca ovo će opet biti zločinačka organizacija i ubijaće sve nas – rekao je Davor Dragičević.

alt

Na trg je stiglo i oko stotinu biciklista koji su pozdravljeni gromoglasnim aplauzom.

Pročitana su pisma od grupe “Davidovih 12” koji su istakli da će na Trgu stajati kao Armija dok se ne otkrije prava istina.

– Ruka koju podižemo nije protest već ruka istine koju podižemo prema tebi Đakac. Za istinu za pravdu za tebe Đakac – poručeno je sa okupljanja.

 

Slobodna Bosna

Related posts

Leave a Comment