AKTUELNOSTI REGION 

Pod ovim režimom drogu možemo naručiti kao ćevape i prostitutke u elitnim hotelima

Znamo kriminalce i tajkune koji slobodno hodaju, dižu nebodere po Banjaluci i koji otvaraju firme za jednu KM osnivačkog kapitala, a dobijaju ugovore vrijedne milione.

 

Takođe znamo da u Banjaluci drogu možemo naručiti kao ćevape, a znamo i za prostituciju u elitnim hotelima, poručio je poslanik Draško Stanivuković (PDP), nakon što je protiv njega podnesen izvještaj Tužilaštvu.

– Znamo da se sve ovo dešava u najužem centru našeg grada i da nadležni ništa ne čine po tom pitanju, a naša javnost se zaprepastila zbog lažnog i podmuklog trika gradonačelnika kojim otkazuje proslavu dočeka Nove godine – naveo je on.

On tvrdi da pojedinci likuju hrabrom potezu prvog čovjeka grada, koji je najavio milionske tužbe.

– Vi koji ste zaprepašteni ,,mirnim neredima’’ u Banjaluci treba da otvorite svoje umove i da znate da možda vaša djeca nisu imala priliku dočekati Novu godinu, ali zato imaju priliku i sva otvorena vrata da se drogiraju, bave prostitucijom, da ih neko ubije i da za to niko ne odgovara. Dočekali ste pravoslavnu novu godinu, niko nije ,,ometao’’. Živite li bolje – upitao je Stanivuković.

Tvrdi da je do sada svoje kazne računao u KM, pa je stigao do 30.000 KM, a sada računa u godinama zatvora.

– Naši dosjei su kao enciklopedije, kazne i krivične prijave skupljamo kao djeca sličice, dok su oni koji su nas ojadili slobodni ljudi – zaključio je narodni poslanik.

Podsjećamo, protiv Davora Dragičevića, Draška Stanivukovića i Željka Dabića pripadnici Policijske uprave Banjaluka podnijeli su izvještaj tužilaštvu zbog sumnje da su počinili krivično djelo pozivanje na nasilnu promjenu ustavnog uređenja Republike Srpske.

Srpskainfo.com 

Related posts

Leave a Comment