AKTUELNOSTI REGION 

PENDREK DRŽAVA

Banja Luka grad pod policijskom opsadom u kome ni jedan građanin nije bezbedan.

 

Ukoliko se ne dopadnete nekome od stotinu policajaca, bićete privedeni, udarani i zaradićete 500 pa do par hiljada maraka kazne a možda vas zadesi i “zadesna smrt” koju policajci izvode u slobodnim aktivnostima.

Pojedini policijski službenici udaraju iz strasti i uživaju igrajući se sa tudjim životima. To su krvoloci u Policijskim uniformama, koji nemaju dušu, čast, niti poštuju zakone.

Osjetan je strah koji vlada u Banjaluci, narod izbegava i obilazi policijske službenike koji se nalaze razbacani po našem gradu. U ratu sam bio mlad, ali se dobro sjećam da sam sa majkom slobodno šetao po Banjaluci, bez ikakvoga straha, a danas u 21 vijeku smo došli u situaciju da bježimo od policije i da im se sklanjamo sa puta u ovoj Pendrek državi.

Ako odlazite u Banjaluku, obavijestite svoju porodicu i prijatelje, jer ako vam se šta desi, da vam najmiliji znaju gdje da vas traže.

Nipošto ne puštajte djecu bez nadzora u Banjaluku, a uveče se ne preporučuje ni odraslima da se kreću bez prijeke potrebe.

Hoćemo li im ovo dozvoliti, na nama je. Uglavnom dragi ljudi, ne idite u Banjaluku bez pratnje ili bez prijeke potrebe, jer ovo je postao grad Policijske MAFIJE, koja zadesno ubija iz strasti!

Dalibor Savic

Related posts

Leave a Comment