OVO NIJE DRŽAVA NEGO BANDA

“Je li moguće da je ovo država” ???

 

Davor Dragičević i večeras se na Trgu Krajine u Banjaluci obratio okupljenim sugrađanima, ističući da od zločinaca i ubica nijednog saopštenja nema već 80 dana i duže, koliko sve traje. Podsjetio je da je saučesništvo teži zločin od ubistva.

 

– Je li moguće da je ovo država, ovo je 80. dan samo na Trgu, da niko nije izdao saopštenje. Da je mrav nastradao valjda bi se neko javio. David je otet, silovan, maltretiran i ubijen. Zadavljen prije nego je položen u kanalizaciju – ponovio je Dragičević.

– Predsjedniku poručujem ne budete li riješili pitanje teškog ubistva Davida Dragičevića, izbora neće biti – ponovio je otac stradalog mladića što su brojni građani propratili aplauzom prisutnih.

– Znamo da ste nesposobni, bahati, samoživi, odvojili ste se od naroda, od  svih nas. Tužite me, hapsite, ubijte. Nećete na kraj izaći sa mnom. Meni je dijete masakrirano i ubijeno, nije vama. Vi niste ljudska bića, imamo posla sa ubicama – poručio je večeras Davor.

Rekao je da sve nove dokaze, koje ima od juče, dobiće kad institucije okvalifikuju zločin i završe sudski postupak.

– Poštujemo zakone i plaćamo račune. Ovo nije vaša privatna država, naša je. Mi smo je stvorili! Vi treba da budete u službi nas a ne obrnuto. Ko god se ne smije na vaš način on je neprijatelj, terorista, obavještajac. Svako ko ne misli kao vi, on je neprijatelj – rekao je Davor, a njegove riječi pratio je gromoglasan aplauz.

– Hvala što mi dajete snagu da izdržim. Mi ćemo ostati ovdje živjeti, vi nećete. Pozivam sve ljude 7. jula na veliki skup “Pravda za Davida”, gdje ćemo pokazati ko smo i kolika je naša snaga i energija. Pravda, ostajemo ovdjei idemo do kraja- istakao je Davor.

Davor je obraćanje završio riječima “dođi i uhvati ovog lava, šifra: safari”.

Sa večerašnjeg skupa iz grupe “Pravda za Davida” na kraju su rekli da imaju još samo jednu poruku “Tik-tak, tik-tak, tik-tak”.

Srpskainfo

Related posts

Leave a Comment