AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

OVO JE KLASIČAN DIKTATORSKI REŽIM

Republika Srpska je zahvaljujući Miloradu Dodiku iz dana u dan sve više kriminalizovana i reperesivna država, koja više podseća na diktatorski režim nego na demokratsku državu…

 

SNP “Naši” obratio se javnosti povodom reizbora Milorada Dodika za predsednika SNSD-a na saboru stranke u Laktašima.

Saopštenje prenosimo u cijelosti:

– Milorad Dodik je na otvaranju sabora izjavio da je Republika Srpska institucionalno, politički i finansijski stabilna zahvaljujući SNSD-u i njihovim koalicionim partnerima.

Što je jedna velika laž i obmana Milorada Dodika.

Republika Srpska je zahvaljujući Miloradu Dodiku iz dana u dan sve više kriminalizovana i reperesivna država, koja više podseća na diktatorski režim nego na demokratsku državu.

Milorad Dodik vrši represiju preko državnih institucija i medija brutalno se obračunava sa svim političkim neistomišljenicima.

Posebno napominjemo da Milorad Dodik koristi državne resurse i iskorišćava institucije kako bi se besramno bogatio preko nameštenih tendera i lažnih firmi u njegovom vlasništvu koje dobijaju te tendere.

Ruka lopovluka Milorada Dodika pruža se sve do Srbije gde njegova firma radi koridore u Srbiji.

Dok narod u Republici Srpskoj jedva sastavlja kraj sa krajem i odlazi u beli svet kako bi zaradio za normalan život, Milorad Dodik i njemu slični su iz dana u dan sve bogatiji.

SNP “Naši” poziva sve građane Republike Srpske da otkažu svaku podršku Miloradu Dodiku kako bi njegov kriminalni režim što pre pao, a Republika Srpska se oslobodila iz kandži mafije – kaže se u saopštenju Srpskog narodnog pokreta “NAŠI”.

BN

Related posts

Leave a Comment