AKTUELNOSTI REGION 

OTVORENO PISMO bivšeg srpskog borca, invalida Miloradu Dodiku uzburkalo RS – Milorade pošalji ti svog debelog sina neka RATUJE ja svog ne dam

Predsjedniče!

 

Kad god te pogledam na televizoru ti sve deblji i deblji a moji ukućani sve mršaviji i mršaviji. Ja sam ranjen na Gradačcu i nemam noge. Od rata do danas nisam od RS za koju sam se borio ništa dobio.

Dođete samo kada treba glas. Obraćao sam se svakome a čak i glavnom odboru SNSD-a u Banjaluci. Svi ste me ignorisali. Živim od 190 km invalidnine, sin mi ne radi , žena ne radi, kćer u školi. Ti si svog debelog sina uljebio našim parama.

Dobro si ga obezbijedio. Hiljade ovakvih ko ja nemaju šta da jedu a ti bi Milorade opet da se ratuje. Za koga Milorade? Za tebe sigurno neću ni ja ni moj sin. 10 punih godina lažeš kako nas neko ugrožava a svi vidimo da to nije tako dok se ti bogatiš.

Pošalji ti Milorade svog sina nek ratuje ja svog nedam i da sam onda znao kakva će govna vladati otišao bi za Tajland i nikad se ne bih vratio. Ja evo imam desetine prijatelja muslimana i nikada me ni jedan nije uvrijedio niti mi šta loše rekao a svi znaju da sam ratovao protiv njih.

Samo nas ti Milorade pališ i govoriš da smo tobože ugroženi dok hiljade mladih ode iz zemlje, a tvoj stomak sve deblji i deblji.

E j… se Milorade ja ti ratovat neću, a dijete ti ne dam!

Goran Kranjčić bivši borac Banjalučkog Korpusa pod komandom Slavka Lisice.

 

Otpor. org

Related posts

Leave a Comment