AKTUELNOSTI REGION 

Oteli ste ga, mučili, masakrirali

Davor pokazao originalne nalaze…

 

Brojni Banjalučani i večeras su se, 110. dan okupili na Trgu Krajine u Banjaluci tražeći istinu i pravdu u vezi sa stradanjem Davida Dragičevića.

Davidov otac Davor i ovaj put je ponovio da je saučesništvo u ubistvu teži zločin od ubistva i da je kazna za to djelo 45 godina zatvora.

On je na trg donio i toksikološke nalaze Davidove kose iz Austrije i zatražio od prisutnih medija da “objave sramotu zločinačkih institucija RS”
– Tužioci, MUP RS, predsjedniče i premijerko RS – lažete. Sada ćete reći da lažu i Austrija i Beč. Ovo su originalni nalazi. Učestovao sam u stvaranju ove države, a vi ste mi ubili dijete – rekao je Davor.
Dragičević je one koji mu prijete pozvao je da dođu na trg i ostvare svoje namjere.
– Ovo je Davidov trg, ovo je naša svetinja, ovo je trg Pravde za Davida. Samo probajte jedan dio da taknete. Oteli ste ga, mučili, masakrirali, položili u Crkvenu – rekao je Davor Dragičević.
Tužiocima Daliboru Vreći i Želimiru Lepiru je poručio da zna da neće nikoga uhapsiti, jer bi morali prvo sebe da uhapse.
– Naravno da nećete istražiti tuču kod Metalske škole, zato što svi sve znate, od predsjednika do tužilaštva. Ne budete li riješili ovo do izbora, izbora neće biti – rekao je Davor, za šta je dobio gromoglasan aplauz.
Dodao je i da je fotografije sa prve obdukcije proslijedio forenzičarima u svijetu, na sta su mu rekli “pošalji nam fotografije”.
– Ljudi ne mogu vjerovati šta je na tim montiranim fotografijama. Ubico, dođi i ubij ovog lava. Može i vas hiljadu na nas dvojicu, ali budite muškarci, kao sto sam i tebe Lukaču zvao kod predsjednika da izađemo ispred Palate i to rješimo. Šifra Safari – rekao je Davor.

BN

Related posts

Leave a Comment