AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Nikada neću odustati, iću ću do kraja za svoje dijete, za istinu i pravdu

Ničija nije do zore gorjela!

 

Nema odustajanja sve dok se ne sazna istina ko je ubio Davida Dreagičevića, poručeno je sa okupljanja „Pravda za Davida“ na trgu Krajine. Davor Dragičević rekao je njegov sin nema cijenu.

Skoro pet mjeseci tražim od vas odgovore na moja pitanja, ali institucije i država ćute. Nudite mi nagodbe, ali to nikada neću prihvatiti – rekao je Davor Dragičević, otac ubijenog Davida.

„Naravno da institucije nijedan odgovor nisu ponudile, osim nagodbe. Ako vaša djeca imaju cijenu, moj Đakac nema, a nemam ni ja“, rekao je Davor Dragičević.

– Nikada neću odustati za svoje dijete. Iću ću do kraja za istinu i pravdu, za mog Đakca – poručio je Davor Dragičević.

„Ubijate nas 141-i dan. Da stojimo ovdje i da tražimo istinu i pravdu. I mene i sestru njegovu njegovih 13 veličanstvenih, sve ljude oko mene i grupu Pravda za Davida. Niko nema normalan život, osim vas sotona i ubica, sa vašom bahatošću i sa svim. Ničija nije do zore gorjela, a neće ni vaša“, rekao je Dragičević.

Građani Banjaluke čija podrška porodici nije izostala ni 141. dana okupljanja poručili su da su uz Davora i da će tako ostati sve dok istina ne izađe na vidjelo.

„Za one koji ne znaju, ili se prave blesavi ili svjesno ignorišu našu borbu, reći ću vam, David je ubijen. Ubijen je, jer je mnogo znao i te ubice slobodno šetaju gradom i spremne su na sve. Ovaj čovjek, ovo je otac njegov, Davor Dragičević, a njegov urlik je urlik zvijeri kojoj su ubili mladunče. Ja urličem kada je u pitanju moje dijete, ali nisam sigurna šta bih uradila kada bi neko digao ruku na nju. Nisam siguran da bi u tom urliku bila ovako dostojanstevna i jaka kao Davor“, navedeno je u pismu podrške porodici Dragičević.

Davor Dragičević rekao je da će se sutra u Sarajevu sastati sa Visokim predstavnikom u BiH i da očekuje razumijevanje sa njegove strane. Skup Pravda za Davida, nastavlja se i sutra u isto vrijeme.

 

BNTV

Related posts

Leave a Comment