AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Nećemo pasti na obećanja

Milorade, nikad nećemo pasti na tvoja obećanja, rekao je Davor Dragičević na večerašnjem skupu ‘’Pravda za Davida’’.

 

Borba za istinu i pravdu nastavljena je 185 dan zaredom na Trgu Krajine. Okupljeni su gromoglasno pitali ko je ubio Davida Dragičevića.

Otac ubijenog mladića imao je poruku za predsjednika Srpske.

‘’Svi su pali na tvoja obećanja, svi su u grobu radi tvojih obećanja. Davor Dragičević i grupa ‘’Pravda za Davida’’ nikad neće pasti na tvoja obećanja. Ali bude li aktuelna zločinačka vlast i zločinački MUP krenuo na bilo koga uzvratićemo na adekvatan način. Ićićemo do kraja, djecu nam više nećete otimati, nećete ubijati, nećete praviti vaše verzije smrti’’, izjavio je Davor Dragičević.

I dok su iz Policijske uprave Banjaluka danas saopštili da su nadležnom sudu podnijeli prijave protiv 23 člana grupe ‘’Pravda za Davida’’, Davor Dragičević kaže da ga više ne interesuje nijedna institucija.

Podršku Davoru Dragičeviću večeras je pružio i Muris Memić, otac ubijenog Dženana. Na skupu je pročitana pjesma ”Glas oca koji mijenja svijet”.

Okupljeni građani su poručili da će ostati do kraja uz roditelje ubijenog mladića. Podsjetili su i da će se u Banjaluci 5. oktobara u 18 časova održati veliki skup ‘’Pravda za Davida’’.


BN TV

Related posts

Leave a Comment