AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Nećemo odustati nikada

Aktivisti grupe Pravda za Davida i građani koji ih podržavaju su se 265. dan zaredom okupili na banjalučkom Trgu Krajine, ili kako ga oni zovu Davidovom trgu, u znak protesta što ni nakon osam mjeseci nije otkriveno ko je ubio 21–godišnjeg Davida Dragičevića.

 

265 dana borbe za istinu i pravdu. Porodica Dragičević, uz nesebičnu podršku građana okupljenih u grupu „Pravda za Davida“, na Trgu Krajine u Banjaluci ponovo je zahtijevala da se slučaj ubistva 21- godišnjeg Davida Dragičevića riješi.

Davidov otac Davor potvrdio je da će se u ponedjeljak, 17. decembra, pojaviti na ispitivanju u Okružnom javnom tužilaštvu u Prijedoru koje protiv njega vodi istragu u slučaju ugrožavanja bezbjednosti službenicima MUP-a RS.

„U ponedjeljak idem u Prijedor 10 minuta u zločinačko tužilaštvo da im kažem da ih ne priznam. A i sinoć gdje smo bili, to je samo zgrada, a Biserku ko će priznati, mislim da je više ni rođena majka ne priznaje“, rekao je Davor Dragičević.

Iz grupe Pravda za Davida poručuju da će, uprkos snježnim padavinama i hladnom vremenu, uz Davora biti i dalje, te da neće podleći pritiscima.

„Ja ću za ovu grupu da dam dušu i srce, za ovo dijete. A kako i na koji način neka to ostane tajna za njih, a za vas dobre ljude, svakako, znaćete gdje smo i šta smo i dokle smo Davidova krila raširili. Raširićemo ih daleko. U svakoj zemlji Evrope imaćemo predstavništvo naše grupe, našeg pokreta „Pravda za Davida“, rekla je Daniela Ratešić, član grupe „Pravda za Davida“.

I ostali članovi grupe su se obratili 265. dan na Trgu.

„Osvetićemo Davida, osvetićemo Davida! Osvetićemo ga na način kako Evropa još nije zabilježila! Dostojanstven, a strašan!“, rekla je Nada iz grupe „Pravda za Davida“.

Dragičević je još jednom ponovio da je rok institucijama da riješe ubistvo njegovog sina 7. april 2019. godine, a ako to ne učine do tad, po njegovim riječima, u ovoj državi više ništa neće biti isto.

BNTV

Related posts

Leave a Comment