AKTUELNOSTI REGION 

NE ODUSTAJEMO OD TRAŽENJA PRAVDE

Suzana Radanović se sa suzama u očima pozdravila sa svim članovima grupe Pravda za Davida koji svako veče dolaze pred hram da zapale svijeću za njenog ubijenog sina. Poručila je građanima da je ovo njihova borba, a da se ona okreće prema Evropi u borbi za pravdu za ubijenog Davida Dragičevića…

 

Suzana Radanović, majka ubijenog dvadesetjednogodišnjeg banjalučkog studenta, stigla je u Banjaluku.

Zapalila je svijeću za svog sina pred hramom Hrista Spasitelja. Poručila je da od ove države više ništa ne očekuje, te da nakon što su joj uzeli najsvetije, neće Republici Srpskoj ostaviti ni kosti svog djeteta.

“Kome da ga ostavim, ja više nemam ovdje kome da ga ostavim. Oca su mu protjerali, brat i sestra i ja ne živimo ovdje. Da ga ostavim ubicama da slave na njegovom grobu?”, rekla je Suzana Radanović, majka ubijenog Davida Dragičevića.

Suzana Radanović se sa suzama u očima pozdravila sa članovima grupe Pravda za Davida koji svako veče dolaze pred hram da zapale svijeću za njenog ubijenog sina. Poručila je građanima da je ovo njihova borba, a da se ona okreće prema Evropi u borbi za pravdu za ubijenog Davida Dragičevića.

Majka ubijenog Davida Dragičevića je poručila da se ne boji za svoju bezbjednost u Banjaluci.

“Ja se ne bojim, nemaju više šta da mi urade nakon što su mi ubli dijete – ono najgore što jednom čovjeku, jednoj majci može da se uradi. U kontaktu sam sa Davorom, ali zaista ne znam kakvi su njegovi planovi. On će sigurno nastaviti sa borbom za pravdu i istinu za ubistvo našeg sina ali za svu ubijenu djecu u ovoj zemlji”, rekla je Suzana Radanović.

Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića biće obavljena 12. marta, dok će druga sahrana biti u gradu u blizini Beča 15. marta.

BNTV

Related posts

Leave a Comment