AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Nasilnik će biti samo disciplinski kažnjen ali ne i izbačen iz redova hunte ni procesuiran zbog prijetnji i nasilja

Dragan Lukač, šef Hunte, čuva svoje Zvijeri, pa tako i Miloša Bandića, načelnika Odjeljenja za imovinske delikte u PU Banjaluka, koji je najmonstruoznije prijetio Ivanu Begiću, saradniku narodnog poslanika Draška Stanivukovića…

Lukač je, u dogovoru sa Nedeljkom Luburom (jednim od čelnih ljudi Unutrašnje kontrole u Hunti) dogovorio da Bandić bude simbolično kažnjen, dok se, istovremeno, priprema novi progon Stanivukovića i Begića, kao i svih ostalih koji se usuđuju misliti svojom glavom i javno iznijeti stavove koji ne odgovaraju Režimu.
Bandić ostaje i dalje u službi, neće biti suspendovan i nastaviće da šamara, udara, lomi kosti, prijeti pištoljem, baca niz stepenice…
Očekivano, jer Bandić ima podršku i Darka Ćuluma, direktora Policije, za kojeg je odradio niz prljavih poslova.
Bandić je na usluzi i kriminalnim organizacijama, tako da je baš fino “ušuškan” sa svih strana.
Interesantno je da je malo ko uzeo u obzir Bandićeve riječi da iz PU Banjaluka nije niko, od onih koje je ta životinja saslušavala, izišao, a da ga on nije polomio i da oko tog priznanja, o iživljavanju nad osobama koje su ranije privođene, niko ne vodi istragu.
Posebno ne surovi zločinci Miodrag Bajić i Želimir Lepir, koji su glavne poluge Hunte!
I ove informacije svjedoče u kakvom stanju je takozvani MUP RS, odnosno da u Hunti prosperiraju samo nasilnici i osvjedočeni kriminalci. Bandić je samo jedan od njih, a vrlo je interesantno i, samo za neupućene, iznenadno napredovanje Danijela Kovačića, vojnika Darka Ilića, u hijerarhiji. (O tome uskoro opširnije)
Ilić je i dalje, iako Lukačev savjetnik, itekako prisutan u najprljavijim poslovima Hunte.

Slobodan Vasković

Related posts

Leave a Comment