AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Narodni sud vam gospodo ne gine

POLICIJSKA MAFIJA HAPSI ČASNE I POŠTENE GRAĐANE A UBICE I PLJAČKAŠE ŠTITE I DOZVOLJAVAJU IM DA SE SLOBODNO KREĆU OVOM DRŽAVOM…

Sve države imaju mafiju, samo naša mafija ima svoju državu.

JA TVRDIM DA STE VI
MUP-OVCI KRIMINALCI, BEZ IZUZETAKA.
Oni pojedinci koji nisu kriminalci, oni su šutolozi koji svojom šutnjom odobravaju kriminal koji provode njihovi pretpostavljeni i njihove kolege!

Posleratna praksa službi koje su trebale biti servis za gradjane, naročito policija je postala gradjanskim budzetom servis ljudi na vlasti.

Umjesto da se bave istraživanjem i procesuiranjem: kriminala, UBISTAVA, suzbijanjem trgovine narkoticima, kriminalne Privatizacije, pljačke gradjana raznim nametima, pljačkanjem naroda i narodnog novca na putevima i autoputevima, pljačke preko administrativnih taksi do bankarski pljački, štancovanjem lažnih Diploma itd.

Ta i takva POLICIJA se bavi opstruisanjem mnogih istraga najtežih oblika kriminala kao što su ubistva. Ubice amnestiraju ili skrivaju, a gradjane koji pravdu traže, hapse. Ta i takva POLICIJA bavi se kokošarima i preprodavačima na ulici raznih roba koje sve skupa ne vrijede 100 KM.

Vrh MUP-a je umiješan u najteže oblike kriminala, svjedoci smo poslednjih mjeseci da policija švercuje narkoticima, vrše reket, tuku i muče nedužne gradjane, izvršavaju likvidacije nepodobnih lica itd.

Fabrike nam rade, roba se prodaje, a zaposleni ne primaju platu, Voda teče, a Elektro privreda posluje sa gubitkom, ne poštuje se dogovor iz radnog odnosa, a Sindikat izigrava baba rogu dilujući sa Vlašću skrivajući sve pod tepih. Bijela kuga nas hara, a TRUDNICE dobijaju otkaze. Zato narod mora natjerati vlast da radi u interesu naroda i da izvrši cjelokupnu reformu počev od POLICIJE, SUDSTVA, INSPEKTORATA, da policija MORA da bude u službi Gradjana, a ne kao do sada, u interesu KRIMINALIZOVANIH pojedinaca iz vlasti

Mi rušimo Kriminal i Kriminalce koji su kriminalizovali institucije koje mi želimo da zaštitimo, a mafiju da pohapsimo i da ih osudimo i pozatvaramo!!!

Narodni sud vam gospodo ne gine!!!

Prvo hapsite mene pa onda sve nas koji smo uz Davora!!!

NARODE SVI NA TRG I SA TIM ZAŠTITIMO NAŠU DJECU, DA SE NIKOME VIŠE NE DESI TRAGEDIJA KOJU PROŽIVLJAVAJU NA HILJADE PORODICA KOJE GODINAMA ILI MJESECIMA BEZUSPJEŠNO TRAGAJU ZA PRAVDOM I ISTINOM.

PRAVDA ZA DAVIDA ❤ DANIJELU ❤ IVONU ❤ JOVANA ❤ NIKOLU ❤ I ZA SVE NEVINE ŽRTVE KOJIMA JE REŽIM USKRATIO PRAVO NA ŽIVOT.

Dalibor Savic

Related posts

Leave a Comment