AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

NAROD SU PONOVO SLAGALI I IZDALI TE OSTAVILI NA MILOST I NEMILOST NAJVEĆEM PLJAČKAŠU I BANDITU

REPUBLIKA SRPSKA JE PODIJELJENA NA DVA BLOKA…

-RATNO PROFITERSKI (TKZ.PUMPAŠI ) CIJE INTERESE ZASTUPAJU SDS,PDP,NDP I SRSRS
-POSLERATNI PROFITERI (TKZ.KREDITAŠI) POD DIREKTNOM KONTROLOM MILORADA DODIKA(SNSD,DNS I SPRS.
I JEDNI I DRUGI NISU NISTA DOBRO UCINILI OSIM STO SU GA NEMILOSRDNO PLJACKALI ZADNJIH 25 GODINA.
POGOTOVO SE TU ISTICE DRUGI BLOK POD VODSTVOM MILORADA DODIKA KOJI OD 1998-2019 OTVORENO I SVOM ZESTINOM PLJACKA NARODNU IMOVINU.

KRIMINAL I KORUPCIJA SU DOSEGLI NEZAPAMĆEN NIVO, JAVNO ODOBREN I AMINOVAN SA NAJVIŠEG NIVOA UZ SVU LOGISTIČKU PODRŠKU MUP-a RS ALI I OPOZICIJE KOJA SVE OVO VREME UČESTVUJE I SAMA U PLJAČKI, TE SARAĐUJE SA REŽIMOM KOJI JOJ PREPUSTA ODREĐENE GRADOVE, TERITORIJU, RESURSE ALI I NENORMALNO DOBRO PLAĆENE, NEPOTREBNO IZMIŠLJENE POZICIJE, TJ. FOTELJE, KOJE DODATNO OPTEREĆUJU IONAKO UNIŠTENU I OPLJAČKANU DRŽAVU.

TKZ. SAVEZ ZA PROMJENE KOGA JA ZOVEM “SAVEZ ZA OPSTANAK MILORADA NA VLASTI” APSOLUTNO NE CINI NISTA VEC MU DIREKTNO I IDIREKTNO POMAZE DA OSTANE NA VLASTI TE DA DALJE SKUPA PLJACKAJU I IZNOSE PARE VANI.
TO SU POKAZALI ZADNJI IZBORI GDE SU OPET IZGUBILI I IZDALI NAROD TE PRAKTICNO PRODALI IZBORE A IMAJU NAMERU TU URADITI I 2020,2022 ITD…
NAROD SU PONOVO SLAGALI I IZDALI TE OSTAVILI NA MILOST I NEMILOST NAJVECEM PLJACKASU I BANDITU NA PROSTORU EX-JU.
AGONIJA SE NASTAVLJA UPRAVO ZAHVALJUJUCI OVAKVOJ OPOZICIJI A CILJ JE LEGALIZOVATI POKRADENO I OPLJACKANO U RATNOM I POSLERATNOM PERIODU.
ZNACI LEGALIZOVATI OPLJACKANO I POKRADENO U ZADNJIH 25 GODINA TE DA VJECNO VLAST I OPOZICIJU CINE LIDERI OVIH PAR PARTIJA NA CELU SA SEFOM MILORADOM DODIKOM CIJE PLAKATE GLEDAMO ZADNJIH 25GODINA I NEMA BANDERE ILI KANTI ZA SMECE GDE NE STOJE UVEK TE ISTE ODVRATNE FACE.
SVI MI DRUGI KOJI NE PRIPADAMO NI RATNIM NI POSLERATNIM PROFITERIMA SMO…
TRECI BLOK

Boris Dodik

Related posts

Leave a Comment