Narod nikad nije bio neprijatelj časnoj vlasti, već pljačkaska Vlast je vječiti neprijatelj gladnim i jadnim gradjanima

>>>>POZIV<<<<<<

POKRET-TREĆI BLOK

 

Poziva sve dobro namjerne gradjane Republike Srpske a uz podršku naših gradjana iz Federacije koji će pozvati sve svoje poštene, radne i obrazovno sposobne da zajednički pošaljemo ratne huskače, bukače, tvorce nacio šovinizma, skrnavljivanje vjere huškanjem protiv drugo vijernika, na smetlište.

Tako narod hrane politikom umjesto ekonomijom. Za svaku vlast važi ,opljačkaj sirotinju, jer joj je namenila golotinju.

Narod i zemlja uvijek opstaju, mnogi su svoja koplja polomili i na lomači završili. Pokret-Treći Blok poštuje poštene gradjane i ljude, domaćine iz pozicije i opozicije a pogotovo one neopredijeljene, cijenimo pojedince koji žele u borbu za jačanje slobode, demokratije.

Koji žele nagradu prema radu, znanju i sposobnostima.

Veruje samo ljudima koji ne grade svoju sreću na tudjoj nesreći, kojima su djela putokaz u bolju budućnost svih gradjana. Trebamo iskorijeniti siromastvo, nacionalizam i vijersku netrpeljivost.

Naše geslo je Nulta stopa pljačke, nulta stopa nacionalne i vjerske mržnje, nulta stopa migracije Selo grad i ekonomske emigracije iz svog zavičaja sa svoje djedovine. Zakon i Ustav nema izuzeće, Sud naroda je najsnažniji Sud, bezbijednost i budućnost obaveza svakog gradjana a ne Palica snage vec snaga mozga i ljudstva.

Vlast prijetnjama gradjane neće prizvati poniženju ,već će gradjani braneći čast, dostojanstvo, poštenje Zakone i Ustav zbaciti svaku Tiraniju .

Narod nikad nije bio neprijatelj časnoj vlasti, već pljačkaska Vlast je vječiti neporijatelj gladnim i jadnim gradjanima. Tako kazemo mi iz Pokreta-Trećeg Bloka.

Ko je uz nas, neka nam se prudruži, jer mi nemamo protivnika osim Pljačkaške i svadjalačko nastrojene vlasti. Sirotinja nikad nije nametala svadju dok vlast je vječito izazivala gradjane tražeći od njih harač, stezanje kajiša.

Zato je svaka vlast od rata do sada pokrala budzet, ali sebi su pojedinci stvorili ogroman kapital i skućili svoje porodice za narednih sto koljena.

Gradeći svoja Carstva što u zemlji a najviše nas je porobilo što su izneli gotov novac u susjedne zemlje, na tudja mora i planine kao niz cijeli svijet.

Tako da njima ne odgovara Pravna država, država Zakona i Ustava po mjeri gradjana. Mi Iz Pokreta Treći Blok uz vašu podršku krećemo da čistimo ribe od glave, sa Narodnim Tužiocima i Narodnim Sudom, Zvaće se Narodni jer ga neće imenovati Stranke ni vodje koji su pljačkaške kolovodje.

 

POKRET-TREĆI BLOK

Related posts

Leave a Comment