AKTUELNOSTI REGION 

NAROD NA PUTU PRAVDE I ISTINE

Ostajemo do kraja našeg puta. Ako ne dođe istina i pravda koju svi mi znamo dok ne padne prvi plod zrele dunje, nadam se da ste dovoljno pametni da ne dočekate taj dan.

Gospoda su mislila: “Prošli su svi prije Davida, proći će i on, ali gospodo ne možete ubiti nekoga ko ima prijatelja”, poručio je Davor Dragičević.

 

Nikad nisam bio ponosniji na tebe i znaj da sve znam, rekao je Davor Dragičević paleći svijeću za pokojnog sina Davida po 30. put na banjalučkom Trgu Krajine.

”Sine procvjetale su one dvije dunje što smo ih zasadili. Danas je tačno mjesec dana kako smo se okupili na ovom mjestu. Nas je sve više i više. Hvala vam svima što meni i Davidu dajete snagu i moć i istrajaćemo do kraja. Mirno i dostojanstveno za pravdu i istinu za Davida”, rekao je Davor, nakon čega je pozdravio sve prisutne medije, među kojima je bila i ekipa RTL iz Hrvatske.

”Danas nećemo nikoga prozivati. Pritisci na nas su sve veći i veći. Pravda za Davida ide do kraja. Naši putevi su sve bliže istini i pravdi i gospodo stići ćemo prije vas, a onda vidite šta ćete. Pitali su me ljudi šta želim, odgovorio sam istinu i pravdu za Davida, za naše porodice i djecu i državu u kojoj želimo živjeti dostojanstveno. Izabrali smo težak put ali ćemo stići do kraja. Pravda za Davida! Pravda za svu našu djecu”, kazao je Dragičević i dodao da nikada neće i da “oni to dobro znaju”.

”Ostajemo do kraja našeg puta. Ako ne dođe istina i pravda koju svi mi znamo dok ne padne prvi plod zrele dunje, nadam se da ste dovoljno pametni da ne dočekate taj dan. Gospoda su mislila: “Prošli su svi prije Davida, proći će i on, ali gospodo ne možete ubiti nekoga ko ima prijatelja”, poručio je on.

Na današnjem okupljanju puštena je  Davidova pjesmu “Klinac u getu” koju su svi pjevali.

Ističe da nisu politički obojeni.

”Uskratili ste priče, suze, smijeh, uskratili ste jedan život, gospodo. Ubili ste Davida jednom, ali drugi put  nećete”, naglasio je ožalošćeni otac.

BN

Related posts

Leave a Comment