AKTUELNOSTI REGION 

NAROD JE UZ VAS, I MI SMO UZ VAS, PRAVDA ĆE IPAK POBJEDITI

Negoš Tomić, je jedan od najvećih i najopasnijih protivnika kriminalnog režima i kao takav je pod stalnim progonom kao i pokret “Treći blok”. S obzirom da zbog tih okolnosti ne može lično doći na skup za pravdu i istinu koji organizuje porodica ubijenog Dženana Memića, poslao je pismo našem portalu koje objavljujemo u nastavku:


Poštovani Murize, cjenjena porodico Memić, dragi prijatelji i borci za pravdu…

 
U svoje lično ime, i u ime organizacije Udruženja građana – Pokret Treći Blok koristim ovu priliku da vam uputim riječi najiskrenije podrške u vašoj iskrenoj i odlučnoj borbi za istinu i pravdu u našoj zemlji koja je odavno zaboravila na te dvije svete riječi na kojima bi trebalo da počiva svako društvo, i da se na tome zasniva svaka Država, pa i Bosna i Hercegovina.
Na žalost ovdje je davno umrla pravda, ona postoji samo deklarativno i na papiru, zakoni ne važe za one što ih pišu i tumače, oni su iznad zakona, iznad Boga, iznad svega i svakoga.
Ili bar misle da jesu!
Sirotinja je postala njihovo roblje a Država kompletna robovlasnička tvorevina i privatna svojina tih umišljenih malih Bogova, tih Bogova koji takođe krvare kada se posjeku kao i mi, njihovi robovi!
Dragi prijatelji, ljubav ovdje više ne stanuje!

Ubili su Dženana, Davida, Ivonu, Danijelu…
I mnogu, mnogu nevinu djecu.
Ubili su ih iz hira, mržnje, pakoštinje, zlobe, zavisti, ljubomore i zato što im se može, jer znali su da za svoje zločine nikome neće polagati račune!
Došlo je vrijeme da se računi svedu, da se krivci i ubice kazne, da pravda uzme mač u svoje ruke i da istina ispliva na površinu!
Došlo je vrijeme da mafijaški mulj sa površine vratimo na dno odakle je i potekao, jer ova zemlja samo bistra i čista može imati budućnost, a oni su je zaprljali.

DJECU NAM VIŠE NEĆE UBIJATI!!!

Prijatelji dragi izdržite, zbog svih nas, zbog djece koja su postala njihova žrtva, zbog sve djece u Bosni i Hercegovini.
NAROD JE UZ VAS, I MI SMO UZ VAS, PRAVDA ĆE IPAK POBJEDITI!
DO PRAVDE I POBJEDE!!!
 

Njegoš Tomić – predsjednik udruženja građana – POKRET TREĆI BLOK

Related posts

Leave a Comment