AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

MINISTAR NARKO MAFIJE I ČISTAČ MAFIJAŠKOG REŽIMA

Dosje Dragan Lukač

Dragan Lukač, Saučesnik u Ubistvu Davida Dragičevića, imao je 10.05. javni izliv Nasilja, Laži, Idiotluka u mozak. Preciznije, Kundak, koji mu je na ramenima. Jer, Lukač bi najrađe sve kundakom, nožem, rafalom, golim šakama… podavio, isjekao, umlatio. Plus Krampom, koja mu je omiljeno oruđe.

Lukač se izgubio 10.05. i trebalo bi za njim raspisati potragu, kako bi ga se našlo da odgovara za Saučesništvo u Ubistvu! Zajedno sa Darkom Ilićem, Željkom Karanom, Darkom Ćulumom, Daliborom Vrećom, Želimirom Lepirom, o kojem ću večeras objaviti vrlo interesantne i poučne dokumente, kao i još 15-20 egzekutora/ubica Davida Dragičevića i Naručilaca te likvidacije.

Gdje se Lukač izgubio? U sopstvenim Lažima, kojim ga je podučio crv što stoji iza njega. Da li znam ime crva? Naravno, ali crv je, uz ljigavac, najadekvatniji opis spodobe koja instruiše Lukača, Monstruma po ubjeđenju i opredjeljenju, pa ni ne navodim njegovo ime. 

Odjednom Lukač više ne pominje da je David Dragičević opljačkao kuću na Laušu, jer nije. I to je sada utvrđeno. Čak navodi da je “možda bilo još neke tuče”, osim one oko ponoći.

Otkud sad to, kada je sve do 10.05. tvrdio da je sve riješeno u tom slučaju; Čak je to tvrdio i 10.05. na sjednici parlamenta, da bi isto veče reterirao.

Navodi da sam ja izrežirao snimak sa Trga, pa to navodno potvrđuje pričom o dvojici maloljetnika; Šta je sa onom drugom dvojicom koji Davida dočekuju nakon prve dvojice?!

Da li je Lukač Frontalna Budala? Naravno da jeste, ali to je manji dio Zla, jer je riječ o Vrlo Opasnom Nasilniku, koji je javno prijetio sa skupštinske govornice. I koji je sklon Ubiti, što i ne krije. Posebna mu je želja likvidirati potpisnika ovih redova, pa 10.05. nije ni krio kako me  pripadnici njegove kriminalne organizacije prate na svakom koraku. Čak i kada pijem kafu.

Lukač sad odjednom tvrdi da nikada nije rekao kako “David Dragičević nije ubijen”; Naravno da je rekao, ističući da u cijelom slučaju Ubistva “nema elemenata krivičnog djela”. I otvoreno Lažući kako na Davidovom tijelu nema preloma. Ima itekako. Svi su to vidjeli na fotografijama sa reobdukcije Davidovog tijela. Osim Lukača i ostalih Saučesnika Ubistva.

Lukač nije nijednom demantovao da unutar MUP-a RS djeluje vrlo organizovani narkokartel, koji je preuzeo veći dio transporta droge preko teritorije RS ka zemljama Zapada, ali i distribuciju i prodaju na teritoriji RS. U tom narkokartelu su pojedini pripadnici MUP-a RS, među njima, neki na vodećim pozicijama, osobe vrlo bliske Lukaču.

Ko je zaista Dragan Lukač, bar djelimično može pokazati, dio tekstova koje sam objavio o njemu, dokumentovao ih i On ih nikad nije demantovao.

Da napomenem, Narodna skupština RS je čak promijenila Zakon da bi Lukač mogao biti oslobođen u slučaju Spasojević.

Tako je omogućeno da Osnovni sud u Banjaluci odbaci optužnice protiv Dragana Lukača, ministra unutrašnjih poslova RS i Dejana Spasojevića zbog apsolutne zastare.
Prema novom zakonu, apsolutna zastara nastupa četiri godine nakon izvršenog djela, što se u ovom slučaju upravo desilo.

Da podsjetim, pred Osnovnim sudom u Banjaluci počelo je, 20.12.2016., suđenje ministru unutrašnjih poslova RS Draganu Lukaču, zbog nanošenja tjelesnih povreda Dejanu Spasojeviću, avgusta 2013. godine.
Istovremeno, sudilo se i Spasojeviću zbog prijetnji upućenih Mirjani Lukač, supruzi Dragana Lukača, što je bila najobičnija izmišljotina, ali to su Lukaču sredili prijatelji i poslušnici iz Tužilaštva.

Suđenje je objedinjeno pa se Lukač pojavio kao optuženi, njegova supruga kao oštećena, a Spasojević i kao optuženi i oštećeni.

Glavna rasprava je tri puta odgađana na prijedlog ministra Lukača, od aprila do 30.08.2017.; Lukač i njegov tim su iskoristili novi Zakon, koji je stupio na snagu 17.08.2017., na osnovu čega je Osnovni sud odbacio optužnice zbog apsolutne zastare.

Prihvatanjem tih odgađanja, Sud je pomogao Lukaču da izbjegne presudu. Sud je izbjegao Pravdu. I Istinu. Tipično.

Slobodan Vasković

Related posts

Leave a Comment