AKTUELNOSTI 

Mile u rim, mile iz rima

Iako ga mnogi optužuju da lupa gluposti i laže čim zine, mora se priznati da je neke stvari vizionarski predvidio…

 

Govorio je da su srpski kadrovi u Sarajevu, izdajnici, da služe Federaciji, Turskoj, Britaniji, zapadu, da su to sve strani plaćenici i izdajnici, soroševci itd, citiram izjave iz medija :

“Ja sam meta urote, Amerikanci me žele ukloniti”, srušiti kao i što se 90-ih rušio Miloševićev režim. A “urotnički centar” je isti kao i prije – Budimpešta.
Neki stranci posredstvom nevladinog sektora stvaraju u Palama, Doboju, Bijeljini i Banjaluci centre iz kojih bi neposredno poslije izbora, tvrdnjama da će izbori biti pokradeni, pokušali da destabilizuju postizbornu situaciju i izazovu nezadovoljstvo i atmosferu javne pobune a pojedini krugovi iz međunarodne zajednice podijelili su značke određenim ljudima u RS i BiH kako bi potpomogli dolazak opozicije na vlast.
To je zaista jedna politika izdaje koju moramo da prekinemo i mi ćemo kad oni zakažu proteste izaći sa protestima koji će sigurno oduvati tu njihovu izdajničku politiku.
Guraju jednu propalu političku opciju, onu opciju koja je izdajnička, podanička Bakiru Izetbegoviću, i to vidimo svaki dan i u svakom trenutku.”

Da predstavnici srpskog naroda, (sad da li legalni ili namještenim izborima) rade za strance i idu im na noge, mogli smo se uvjeriti prethodnih dana, kada su između ostalog pokušali dobiti vizu za SAD, dodvoriti se stranim ambasadorima i konačno otišli na poklonjenje papi u Vatikan…

 

Related posts

Leave a Comment