AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Mi nismo Milorad Dodik i njegovi

REZIME BORBE NARODA PROTIV MAFIJEŠKOG FAŠISTIČKOG REŽIMA U 2018…

 

“Ubili ste dijete od 21 godinu, studenta dva fakulteta. mi smo ljudi i ostat ćemo ljudi, mi nismo MIlorad Dodik i njegovi, mi smo gradska raja, mi smo građani ovog grada, mi smo Borac, mi nismo Igokea.

Mislite da se Davor Dragičević rodio da mu ubijete dijete, grdno se varate, Davor se rodio radi svoje djece, da čuva svoju djecu, da ih ljubi, mazi i pazi.

Davoru ste ubili dijete, a šta ćemo sad, časni sude, sad ćemo vrlo lako, dat ću rokove i zahtjeve. Sve i jedan ubica odmah da se uhapsi, sve sam ih imenovao. Nama ovdje ne treba pomoć, zločinaca i ubica, pripadnici MUP-a su imali 280 dana, ne znam ni sam koliko, da skinu uniformu i kapu, nisu radili oni nas više ne interesuju, na kraju krajeva oni nam i ne trebau mi smo ljudi”, rekao je Davor i dodao:

“Mi ne kršimo zakon. Bez ijednog njihvog pripadnika, bit će bolja situacija. dok smo bili na trgu, mi smo čuvali ovaj grad, čuvali smo djecu.

David Dragičević se nije vratio u svoju kuću u svoj dom u moje srce, majčino i sestrino, Davida su ubli. Dao sam zavjet na grobu i jasno je šta ću da uradim u narednom periodu mi smo mirni i dostojanstveni, kada sam bio u pritvoru nisam ništa znao, a bolje je što su me uhvatili, jer da sam bio vani odgovorio bih im na najgori mogući način. Bude li iko podigao pendrek na dijete, znam šta ću da uradim, ova ruka, ovo znamenje moga djeteta bit će spušteno, zato što su oni ubice i sotone”, rekao je Davor.

“Zovem vas da date podršku i Murizu i svim ostalim roditeljima čija su djeca ubijena. Ja sam bio u ratu, ko ima pravo, nema ni on gore da pogleda našu djecu, da ih liši života, moje dijete od 21. godinu. Kad je počeo da shvata gdje živi, s kim, kad je počeo da planira budućnost, za svoju majku, sestru, djecu. Jedina satisfakcija koju ja mogu doživjeti je pravda za Davida, kada to bude zadovoljeno, ja idem dao sam zavjet po pravu za Davida Dragičevića. Pravda za Davida, za svu djecu, a poslije će biti za sve nas i svu našu djecu”, zaključio je Davor.

Radiosarajevo.ba

Related posts

Leave a Comment