AKTUELNOSTI REGION 

MI NA VLASTI ILI RAT DO ISTRJEBLJENJA

Nacionalšovinisti su ponudili rjesenje, po njima jedino moguce, a na nama je da to “prihvatimo” ili sa gnusanjem da odbijemo.

Naravno, u tom stilu su i zapoceli hajku na razum, svakodnevno objavljujuci “sta je ko rekao”, bez obzira da li je i “kazatelj” upoznat sa onim sto mu se trpa u Usta.
Naravno, Niko nije savrsen, pa ni oni na vlasti, svjesni su tog saznanja u narodu, te zbog toga nude opciju “oni su gori od nas”.

Zasto ?
Bolje receno, zasto ne bi jer sve ono sto su do sad ponudili, bolje receno OTELI, ne sluzi na cast ni najkrvolocnijoj zivotinji.
Zato danas imao ponude o kazivanju najgoreg, iz usta nepripadnika njihovih naroda jer je to jedini nacin da se ostane na vlasti, koja u njihovom slucaju znaci i ostanak na slobodi, bez zasluzenog domasaja bukagija i lanaca na rukama i nogama.
Izdajnik postaje svako onaj ko se drzne da svojom glavom razmisli, ili da upita za njihovo djelovanje od ‘90 pa na ovamo.
Slobodoumnost je po njima neprijateljsko djelovanje i znaci samo jedno !
Pravo na izbor je, opet po njima, da se glasa za njih ili da se iseli iz drzave, a ako to nece, moguc je opet GENOCID, a gdje i nad kim, to uopste nije bitno.
Uvijek isti nacin rjesavanja bolnog pitanja i uvjek isti zivotinjski zov da se glasa za “svoga i u gori hajduka”!
Da li ce biti i odgovor u skladu za vucijim zavijanjem, recice nam oktobar.
Nikad u istoriji covjecanstva nije vise i jace dokazano, kako se sa veoma malo pameti Vlada masama !
Haza idiotizam komentarisao:

Jasmin Mayor

Related posts

Leave a Comment