AKTUELNOSTI REGION 

MERHABA KOALICIJO”: “Inšalah, ne bila vam duga vijeka…”

Vijest da će se danas sastati stranačke delegacije SDA i SNSD i razgovarati o uspostavi vlasti na državnoj razini, prokomentirao je novinar i narodni poslanik Nebojša Vukanović…

“Dodik, Špirić, Košarac i ostali crveni skakavci spremni da promjene stotinu vjera da učine što im srcu drago, i naprave pakt sa đavolom kako bi opstali na vlasti”.
#

Pune četiri godine Dodik i njegovi satrapi iz SNSD-a su kontaminirali javnost pričama o bakirovcima, poturicama, izdajnicima, podanicima, optužujući lažno političke protivnike da tobože izdaju srpske nacionalne interese jer su formirali vlast u zajedničkim institucijama sa izbornim pobjednicima u Federaciji, SDA, DF i HDZ-om.

Iako protekle četiri godine, prvi put od Dejtona, nije izgubljena i prenesena nijedna nadležnost sa Republike Srpske na nivo zajedničkih institucija BiH, režimski mediji su neprekidno lažno spinovali javnost tvrdnjama kako „bakirovci“ u Sarajevu izdaju srpske nacionalne interese.

Vrijeme je pokazalo ko su prave nesreće i izdajnici srpskog naroda, i ko je spreman za malo vlasti i ćara da izda i proda sve, poslušno služeći MMF-u, NATO-u i svojim mentorima.

Merhaba i da je srećno istinskim bakirovcima, jer nema sumnje da će doći na noge Bakiru i Šefiku, donedavno ratnom zločincu, i pristati na sve kako bi ustoličili Tegeltiju i ostale satrape svog naroda. Inšalah neće vam biti duga vijeka Inšalah i Blajburška koalicija, u Boga se nadam da će naivni Srbi, ali i ostala dva naroda, napokon progledati i zbaciti jaram, lažne patriote i kriminalce sa vrata.

Face.ba

Related posts

Leave a Comment