AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Meni ste ubili dijete i odgovaraćete svi do jednoga

Ubice su mi bile i u kući i na sahrani…

 

577. dana protesta oglasio se Davidov otac Davor sa jakom porukom koju prenosimo u cjelosti:

“Za pismene i nepismene, stvaratelje i rušioce, za ljude i neljude. Slušaj jeste njemu ubilo dijete, al mu je bio precednik i ministar u kući i na sahrani (prim. autora) ubice su mi bile u kući i na sahrani. Jeste njemu su ubili dijete, znamo da je to uradila institucija rs, tkz HUNTA, policija, ali ne damo mi našu rs i njene institucije nikome. Ko ste vi da nešto ne date, ko ste vi da sudite i krojite sudbinu nečiju. Od koga su institucije napadnute i ugrožene, OD VAS SAMIH gospodo. Pišem” gospodo” jer je svaki termin ovdje izgubio smisao i značaj. Meni ste ubili dijete i odgovaraćete SVI do jednoga. DRAGI MOJ SINE DUŠO MOJA”.

Svetlana Vranješ je poručila:

“Ne možete nam ništa jer smo tvrdjava Ljubavi, koju ne možete uništiti! Jer je naš Put popločan suzama, koje ne možete obrisati. Jer je naša Hrabrost iznikla iz bola i patnje i ne možete je ubiti. Jer oreol Ljudskosti, satkan od duša ljudskih, ne možete ni dodirnuti. Jer Svjetlost oka Davidovog naša srca čuvaju i ne možete je ugasiti! Jasna je granica koja nas dijeli, Ljudima vidljiva, vama nedodirljiva”!

“Dragi naš Davide, nedostaješ! Nedostaješ svojoj porodici! Nedostaješ svima nama! Tvoj plemeniti lik, zauvek u našem srcu”, poručili su članovi Grupe “Pravda za Davida” sa večerašnjeg skupa u parkiću pored Hrama.

Oni su i večeras mirno i dostojanstveno dali još jednom podršku ocu Davoru i majki Suzani Radanović u borbi za pravdu za ubijenog sina, ali i uputili još jednom pitanje policiji, tužilaštvu, odnarodjenom režimu: “Ko je ubio Davida”.

Odgovora nije bilo. I večeras se čula Davidova pjesma “Klinac u Getu”.

“I sutra na istom mjestu, u isto vrijeme! Nema predaje! Idemo do kraja!

Pravda za Davida!”

Infomediabalkan

Related posts

Leave a Comment