AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Mektić ima dokaze da MUP RS trguje drogom

MEKTIĆ SE OGLASIO I NAPAO LUKAČA ZBOG UBISTVA DAVIDA DRAGIČEVIĆA: ZNA LI DRAGAN NEŠTO ŠTO MI NE ZNAMO?

Komentarišući izjavu ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragana Lukača da Mektić već godinama bez ijednog dokaza iznosi teške optužbe na račun MUP-a i institucija Srpske, Mektić je rekao da ima dokaze i da ih nije htio iznijeti 15 dana prije izbora da “ne bi bili zataškani”, već da će to učiniti nakon izbora, javlja BN.
Poručio mu je da je krajnje vrijeme da se pobrine da se odgovorni za ubistvo Davida Dragičevića otkriju i procesuiraju.

„Vi ako hoćete da radite gospodine Lukaču, rasvjetlite ubistvo Davida Dragičevića. Šta kružite okolo kao, što kaže naš narod, kiša oko Kragujevca? Što ne udarite u srce problema, što ne otkrivate ko ga je ubio? Šta se bavite tamo nečijim stvarima? Pa vidite da je internacionalizovan ovaj problem, imamo međunarodnu advokatsku ekipu koja se bavi… i iz Zagreba i iz Beograda, najuticajnije ljude iz te branše dolaze ovdje i otkrivaju svaki dan neke nove činjenice, otkrivaju motiv ubistva, a Vama to ništa ne znači!

Vi samo želite od mene informacije kako bi uspjeli da poravnate to, zataškate slučaj, otvorite istragu i zatvorite na brzinu i tako dalje. Lukač ne može tako, niko nije naivan do te mjere!“, kategoričan je Mektić.

Related posts

Leave a Comment