AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

MAFIJAŠKO TAJKUNSKI SERVISI NEMAJU NIKAKAV LEGITIMITET

“Ja ne priznajem ni jednu instituciju RS, jer mi je ubila dijete”, poručio je večeras Davidov otac Davor Dragičević prateći 556. skup “Pravda za Davida” u parkiću u Banja Luci…

 

On je poručio u video obraćanju da Lepir i Lukač ne mogu saslušavati Borislava Radovanovića vezano za ubistvo Davida.

Otac Davor je najavio da će se majka Suzana Radanović odazvati pozivu suda u Banja Luci 14.oktobra, mada on lično ne priznaje ni jednu instituciju RS.

“Sve su to istrage sebe o sebi. Ne mogu istraživati Davidovo ubistvo oni koji su ga ubili”, poručio je Davor.

Drugi su poručili “pravdašima” večeras da “Banja Luka bez vas ne bi bila grad, bila bi samo jedna crna rupa”.

I večeras su se okupili članovi “Grupe “Pravda za Davida” u parkiću u centru da još jednom daju podršku ocu Davoru i majci Suzani Radanović u borbi za pravdu za ubijenog sina Davida.

Mirno i dostojanestveno, ali i prkosno “pravdaši” su i večeras pitali policiju, tužilaštvo i odnarodjenu vlast samo jedno pitanje: “Ko je ubio Davida”?

Nakon povratka iz Njujorka gdje je podnio izvještaj o slučaju Dragičevića u UN-u, večeras je medju “pravdašima” bio najaktivni njihov član Ozren Perduv i prepun pozitivnih i optimističkih emocija pričao detalje svoje nadasve humane misije za porodicu Dragičević.

Kao i svi “pravdaši” i Ozren Perduv se nada pravdi i pozitivnim reakcijama međunarodne zajednice kada je u pitanju slučaj zvjerskog ubistva njihovog sugrađanina Davida Dragičevića. On će večeras u 21,30 gostovati na Al džaziri, gdje će o svemu tome opširnije govoriti.

Čeka se i izvještaj uglednog njemačkog pravnika i diplomate gospodina Pribea, koji je najavljen za početak oktobra, a koji će biti pregled stanja u sudstvu BiH, sa posebnim naglaskom na slučajeve Dragičević i Memić.

No i pored toga svi očekuju da “predmet Dragičević” predje u nadležnost Tužilaštva BiH, kada bi sve trebalo da krene sa mrtve tačke.

I sutra u isto vrijeme, na istom mjestu! Nema predaje! Idemo do kraja, do pravde…!

Pravda za Davida!

Infomediabalkan.com

Related posts

Leave a Comment