AKTUELNOSTI REGION 

LOKALNI POLITIČARI ZBOG EPOHALNIH OTKRIĆA KANDIDOVANI ZA NOBELOVU NAGRADU

Iz ciklusa “Kako je Kamber postidio Ajnstajna”, izdvajamo:
ZA NOBELOVU NAGRADU NOMINOVAN ASIM KAMBER IZ SANSKO MOSTA…

 

Kao “grom iz vedra neba”, svijetom je odjeknula vijest kako je federalni parlamentarac Asim Kamber, cimbenik HDZ-ea Hrvatske i SDA-BiH, sa bazom u budzetu Opcine Sanski Most, nominovan za Nobelovu nagradu iz domena FIZIKE, bolje receno, dijela koji se tice “Teorije relativiteta”, a za koji hudi Albert Ajnstajn nije ni znao.

Dokazi Teorije Kamberove relativnosti, koje je Asim Kamber predocio cijelom dunajluku, su neoborivi i susta su konstanta, koju “najmudrija” stranka u Bosnjaka ‘93, vec odavno upraznjava u stvarnosti.

Naime, Asim Kamber je nedvojbeno dokazao kako jedan insan moze u isto vrijeme biti zaposlen na dva razlicita mjesta i to udaljena i preko stotinjak kilometara, obavljati dva razlicita posla, u vremenskoj duljini po 8 sati i to da na oba posla zapocinje u isto vrijeme, u 7 sati, te da ih zavrsi do 15 sati poslije podne, sto znaci da je Asim Kamber uspio u 8 radnih sati, ugurati 16 sati efektivnog rada, jednog SDA-cimbenika.

Slikovni rezultat za Asim Kamber

Primjera je na pretek, ali se ovaj znanstveni pokus u prvi mah vodio na primarijus dr. Mustafi Avdagicu, Sanelu Mahicu, Sanjinu Halimovicu i mnogim drugima iz SDA stranke,, za koje je Asim Kamber uspio iskamaciti dokaze u vidu platnih lista i ostalih isplacenih naknada, za navedene duznosti na dva i vise radnih mjesta, u isto vrijeme, te ih kao takve ustupio Naucnom jezgru SDA Akademije znanosti, sporta i umjetnosti.

Naime, prvi primjer, ovjekovjecen u Sanelu Mahicu SDA, dokazano govori kako je Sanel Mahic bio ministar u Vladi USK-a, sa radnim mjestom u Bihacu, dok je u to isto vrijeme radio kao direktor poslovnice Biroa za zaposljavanje u Sanskom Mostu i uredno naplacivao obje place, sa svim mogucim i nemogucim dodacima i prinadleznostima.
To Sanelu Mahicu nije bilo tesko obavljati u isto vrijeme jer je radno mjesto ministra u Bihacu udaljeno svega 130 kilometara od radnog mjesta direktora u Sanskom Mostu.

Primarijus dr. Mustafa Avdagic-SDA, imao je nesto laksi zadatak, mada je u isto vrijeme radio tri razlicita posla, ali znatno bliza od Sanelova dva.
Mustafa Avdagic je u isto vrijeme bio direktor Bolnice u Sanskom Mostu, sa pocetkom u 7 sati ujutro, kada je zapocinjao i obavljanje radnih zadataka , po nalogu Asima Kambera, na radnom mjestu nacelnika Opcine Sanski Most.

Kada su SDA-ovci pitali Mustafu, da li ce mu to biti tesko, on je lakonski odgovorio: “To je za mene Prdina bara”, te krenuo i sa trecim poslom, na kojem je najcesce vidjan, na odsjecanju cuna mladim dzematlijama i naplacivanjem u kesu, dok je za predhodna dva, morao cekati svaki prvi u mjesecu, sto mu je bilo i najteze.

Ovu internacionalnu priliku iz domena pomjeranja granica FIzike, SDA nije htjela propustiti , te je Asima Kambera nominovala za Nobelovu nagradu, iz domena RELATIVITETA.

Slikovni rezultat za Asim Kamber

Medjutim, Ulm (Württtemberg)rodno mjesto Alberta Ajnstajna (Albert Einstein), na celu sa gradonacelnikom Oberbürgermeister Gunter Czisch, uputilo je Protestnu notu svedskoj nakladi, za dodjeljivanje ove prestizne nagrade, u kojoj se ocituje nevjerica u Kamberova dosegnuca, ali je Asim Kamber, uz pomoc SDA-BiH, ovoj svedskoj nakladi ustupio platne liste za svakog pokusnog SDA-cimbenika, koje zorno ukazuju da su zaista naplacivali obavljanje razlicitih poslova u isto vrijeme.

Svedska naklada nije imala kud, te je Protestnu notu njemackog grada Ulma, odbacila kao neosnovanu i prihvatila nominaciju SDA-stranke, u liku federalnog parlamentarca Asima Kambera, clana SDA-BiH, sa “zaledjenim” clanstvom u HDZ-eu Hrvatske.

Ovu istinitu “radosnu”vijest, za koju znaju Tuzilastvo USK-a, FUP i SIPA.

Iz ciklusa "Kako je Kamber postidio Ajnstajna", izdvajamo:ZA NOBELOVU NAGRADU NOMINOVAN ASIM KAMBER IZ SANSKO MOSTA…

Gepostet von Jasmin Mayor am Donnerstag, 11. April 2019

Jasmin Mayor

Related posts

Leave a Comment