AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

KRVOLOCI PLANIRAJU MLATITI NAROD DO BESVJESTI

Iz ciklusa “Bakir u strahu objavio rat bosanskim muslimanima”, izdvajamo:
STEŽE SE OBRUČ OKO NEČIJIH VRATOVA…

 

SDA banda i njeni najpodliji kriminalci, zatrazili su formiranje rezervnih policijskih snaga, koje bi cinili najgluplji clanova SDA stranke i HDZ-ea, te najekstremnije vehabije i ustase, kako bi za potrebe pljackasa i profitera, mogli se suprotstaviti gradjanskom buntu i cinili pokolje, kao sto su cinili nad demobilisanim borcima Armije RBiH i HVO-a.

U prvi mah SDA je ovaj “TEATAR-GEG” nacinila za potrebe profitera, pljackasa i ratnog huskaca, Milorada Dodika, poznatijeg po imenu Mile Ronhil, naoruzavsi mu do zuba pristalice pljacke i otimacine, za sto je najodgovorniji bio Denis Zvizdic, nastimavsi mu, putem Vijeca ministara i maskirne uniforme, a i borna kola.

Danas Dodik taj dug mora opet kroz Vijece ministara da vrati Bakiru i Draganu Covicu, kako bi i ova dvojca krvoloka mogli da mlate svoje narode do besvjesti, a sve pod izlikom da moraju braniti svoj narod, ugrozenog ratom.

Ocito da se politicki sljam i otpad boji narodnog bunta, svijesni sta su sve pocinili kroz pljacku i otimacinu svojim narodima, pa se u ogromnom strahu naoruzava, kako bi mogli praviti genocide nad svojim suplemenicima.

Jasmin Mayor

Related posts

Leave a Comment