KRIMINALAC IZ LAKTAŠA – PRAVDA ISTINA
AKTUELNOSTI KRIMINAL POLITIKA REGION 

KRIMINALAC IZ LAKTAŠA

Dodik je najveća opasnost po opstanak Republike Srpske…

 

SNP “Naši” obraća se javnosti povodom reizbora Milorada Dodika za predsednika SNSD-a na saboru stranke u Laktašima.
Milorad Dodik je na otvaranju sabora izjavio da je Republika Srpska institucionalno, politički i finansijski stabilna zahvaljujući SNSD-u i njihovim koalicionim partnerima.
Što je jedna velika laž i obmana Milorada Dodika.


Republika Srpska je zahvaljujući Miloradu Dodiku iz dana u dan sve više kriminalizovana i reperesivna država, koja više podseća na diktatorski režim nego na demokratsku državu.
Milorad Dodik vrši represiju preko državnih institucija i medija brutalno se obračunava sa svim političkim neistomišljenicima.
Osobitno napominjemo da Milorad Dodik koristi državne resurse i iskorišćava institucije kako bi se besramno bogatio preko nameštenih tendera i lažnih firmi u njegovom vlasništvu koje dobijaju te tendere.
Ruka lopovluka Milorada Dodika pruža se sve do Srbije gde njegova firma radi koridore u Srbiji.
Dok narod u Republici Srpskoj jedva sastavlja kraj sa krajem i odlazi u beli svet kako bi zaradio za normalan život, Milorad Dodik i njemu slični su iz dana u dan sve bogatiji.
SNP “Naši” poziva sve građane Republike Srpske da otkažu svaku podršku Miloradu Dodiku kako bi njegov kriminalni režim što pre pao, a Republika Srpska se oslobodila iz kandži mafije.

Informativna služba
SNP “Naši”

POVEZANO

Leave a Comment