AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

KONTINUITET SAUČESNIŠTVA POLICIJE I TUŽILAŠTVA SA PLAĆENIM UBICAMA

U nastavku je pismo žrtve pokušaja ubistva pisano 2016-te godine, koje se može danas gledati i kao najava mnogobrojnih zločina i prikrivanja počinilaca u narednom periodu a i objasniti zašto postoji stotine slučajeva nerješenih ubistava od završetka rata i zbog čega je toliko “zadesnih” smrti te zašto počinioci, koji nekim čudom budu otkriveni, svojom ili tuđom greškom, dobivaju minimalne kazne ili čak budu oslobođeni.

Ovaj pokušaj ubistva Mladena Mimića je u najdirektnijoj vezi sa pokušajem likvidacije Slobodana Vasiljevića, početkom juna 2019-te a i mnogih drugih razbojništava u prošlosti. Nalogodavci i zaštitnici iz režima su isti a lako je moguće da je i neko od napadača učestvovao u ovim i drugim pokušajima ubistva i nekim izvršenim likvidacijama…


Dana 26.03.2016. godine navršava se 13 (trinaest) godina od dana 26.03.2003.godine kada je ovdje u Milićima izvršeno krivično djelo ubistvo u pokušaju, klasičnom sačekušom u dvorištu moje kuće, uz pisanje prijetećih pisama.

I sve je poznato. Poznata je pozadina zločina, motiv, poznat je naručilac, poznat direktni izvršilac, poznat pisac prijetećih pisama, poznati saradnici iz policijske stanice Milići. Njihova imena se nalaze na desetinama dokumenata u predmetu koji se nalazi u Policiji i Tužilaštvu Republike Srpske.

Ministre policije RS, trinaest godina tvoja policaja vrši opstrukciju istrage, uništavaju tragove, revnosno i poltronski služe naručiocu ovog zločina, a što za posledicu ima ohrabrivanje zločinaca, što je proizvelo svima poznato sadašnje nasilje u Milićima koje proizvode isti oni koji su učestvovali u ovom zločinu ubistva u pokušaju iz 2003. godine. U nasilju je posebno aktivan naručilac, poznati lokalni notorni lažov, a koje nasilničko ponašanje je dobro poznato tvojoj klimoglavoj policiji.

Glavni tužioče RS zaštitio si tužilačke kriminalce iz Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo i lično si predmet prebacio u fioke nenadležnog Tužilaštva Bijeljina, eno ga pod brojem 7176/12, i naravno ništa se ne radi, što je i namjera prebacivanja kako bi i dalje štitio učesnike, pogotovo naručioca zločina.

 

Zato dana 26. marta 2016. godine (subota), Ministre policije RS, Glavni tužioče RS pokrijte se od sramote svojim ušima, stidite se samih sebe, stidite se javnosti. Sram vas bilo.

Ovu čestitku upućujem na adrese navedenih, preko protokola njihovih institucija, a i putem sredstava informisanja. Molim sredstva informisanja da čestitku objave neka javnost zna.

Milići, 21.03.2016. godine

Mladen Mimić

Related posts

Leave a Comment