AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Kome prijeti režim i čije ubistvo se najavljuje

Ludi Rajko, bivši generalni sekretar SNSD-a, potpuno je poludio, izgubio razum i kontakt sa realnošću, ali ga to ne amnestira od odgovornosti za prijetnje koje javno iznosi na društvenim mrežama…

Kome prijeti i čije ubistvo naručuje Rajko Vasić!?Tako je Ludi Rajko sinoć na svom Tviter nalogu Draška i Jelenu nazvao mrtvozornicima, jer su u svom Istinitom Dnevniku RTRS-a razgovarali sa sestrom pokojnog Milana Vukelića, koja punih 12 godina čeka da se otkriju ubice njenog brata.

Na stranu što Ludi Rajko pravdoljubive mlade ljude koji traže istinu, pravdu i kažnjavanje ubica naziva mrtvozornicima, ali prijetnje i licitacije novim ubistvima su nedopustive.

Ludi Rajko tvrdi da su tobože stranci ubili Milana Vukelića, Davida Dragičevića, Nikolu Đurovića, Slavišu Krunića i ostale kako bi naudili njegovom mentoru Dodiku, dovele SDS i PDP na vlast!?

Vasić se javno pita ko je sledeći, i koji će opozicionar da završi pod zemljom do narednih izbora!? Takve prijetnje su nedopustive, i policija bi tokom dana trebala da privede i sasluša Ludog Rajka zbog prijetnji i uznemiravanja javnosti. Tačno je da čelnici režima nemaju nimalo časti, morala i obrazac, ali ovakav javni diskurs, prijetnje i licitacije ubistvima su nedopustive.

image
Rajko Vasić, Twitter
image

Nebojša Vukanović

(NEPOSREDNO PO OBJAVLJIVANJU ČLANKA NA PORTALU “NEBOJŠA VUKANOVIĆ INFO”, REŽIM JE PREKO RAJKA VASIĆA UPUTIO PRAKTIČNO I NARODNOM POSLANIKU PRIJETNJU LIKVIDACIJOM, KOJU BI OČITO “OBJASNILI” UTICAJEM STRANOG FAKTORA. SJETIMO SE KOLIKO NERJEŠENIH UBISTAVA VEĆ IMA A ZA NJIH NEMA ČAK NI OVAKVIH OBRAZLOŽENJA. REŽIM OČITO NEĆE MNOGO BIRATI ŽRTVU…)

Related posts

Leave a Comment