AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

KOALICIJA ŠIBICARA IZ VIJETNAMA I MESARA IZ BAKINACA

Ovih dana se u medijima pojavljuju informacije i kritike na račun Dodik Milorada, kao trenutnog predsjedavajućeg predsjedništva Bosne i Hercegovine, Željke Cvijanović kao predsednice Republike Srpske i maltene kompletne vlade da su nasjeli na lažne priče i fotošopirane fotografije nekog prevaranta iz Vijetnama pa se svi masovno ismijavaju povodom tog događaja…

U suštini je sve to istina ali treba biti do kraja otvoren i iskren pa priznati da između njih suštinski i nema razlike, odnosno da su ovdje čak i uspješniji prevaranti.
Godinama se formira nelegalna skupština i vlada kupovinom nekih papaka, nedefinisano točno kojih i kakvih ali papaka koji imaju svoju cijenu.
Krade se papir za glasačke listiće. Na desetine tona papira je ukradeno, izbori lažirani a uz sve to vreće sa listićima navodno čuva policija, ista ona policija koja smišljeno prikrivanja ubistva i lažima otima garantovana ljudska prava građanima.
Sve u svemu, oni su savršena koalicija a jedino časni i pošteni građani tu ne spadaju i na nama je da se od njih distanciramo i takve prevarante što prije smjestimo na zasluženu robiju.

ISKUSNO OKO BISERKE I BAJE, IZVJEŽBANO U ŠETNJAMA PRIRODOM PORED POTOČIĆA I LIVADA A POSEBNO VJEŠTINA U PRONALAŽENJU I KUPOVINI NAJKVALITETNIJIH PAPAKA, NIJE PROPUSTILO DA PREPOZNA PRILIKU ZA JOŠ JEDAN EPOHALNI PROJEKAT PO KAKVIM SU VEĆ ODAVNO POZNATI ŠIROM SVIJETA…

Related posts

Leave a Comment