AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Ko je taj kojeg štite, nakon izvršenog zločina

Još jedan dan u Getu sa pitanjem: Ko je ubio Davida ?

 

Tako je Marko Mikić počeo večerašnje okupljanje 508-o po redu u znak podrške ocu Davoru i majki Suzani Radanović u borbi za pravdu za ubijenog sina Davida.

“Tu sam kao i svaki dan pozdravljam vas i podržavam sve one koji podržavaju pravdu za Davida, pravdu za Dženana, pravdu za svu djecu u BiH. Moja podrška i dalje”, kazala je Ankica večeras.

” Podrška Davoru, Suzani i svim divnim ljudima koji su uz njih u ovoj golgoti! Pravda za Davida dok živim”, poručio je jedan od prisutnih večeras.

Marko Mikić je i večeras ponovio da članove Grupe “Pravda za Davida” ne zanima ni politika, ni političari.

“Nas ništa drugo ne zanima, nego da se otkriju ubice Davida Dragičevića. Koga državne institucije toliko štite, ko je taj koji ima moć da bude zaštićen nakon što je ubio mladića od 21 godine? Tužno je i žalosno da neko može da ubija djecu i da ih neko poslije toga štiti”, rekao je Marko.

I večeras se čula Davidova pjesma “Klinac u Getu”

I sutra u isto vrijeme na istom mjestu, novi skup u znak podrške ocu Davoru i majki Suzani Radanović, jer oni ne smiju ostati sami u ovoj pravednoj borbi za svu našu djecu.

Pravda za Davida, pravda za Dženana! Nema predaje, idemo do kraja sa samo jednim pitanjem: Ko je ubio našeg sugrađanina Davida Dragičevića, koji je imao samo 21-u godinu i koji je želio samo da živi…?

Samo je jedan put ispravan i njime ide otac Davor, majka Suzana Radanović i Grupa “Pravda za Davida”

Infomediabalkan

Related posts

Leave a Comment