AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Ko je dirao moje dijete, moju dušu

Dragi moj sine, dušo moja!
Dragi naš Davide, dušo naša!

 
Sto trideset i sedmi dan na Davidovom trgu, gdje tražimo istinu i pravdu na miran i dostojanstven način koje nam institucije ove države ne daju.
Podsjetio je da je saučesništvo u ubistvu teži zločin od ubistva i da je predviđena kazna od 45 godina robije za to djelo.
Dragi moj sine dušo moja, svaki dan tjeraju me da te ne zapamtim kakav si bio. Kakav si na slici, svi ni MUP ni Tužilaštvo ni sudstvo, moram svaki dan gledati neke druge slike sine moj. Časni i pošteni vatrogasci koji su izvukli Davidovo tijelo, koji su izričito rekli da je bio na suvoj, pješačnoj površini. A kod njega smeće i otpad – rekao je Davor

Sada ćete vidjeti slike tijelo mog sina Davida gdje je nađeno. Ako je ovo suha pješčana površina, ubite me, uhapsite me i osudite me. Ko je dirao moje dijete, moju dušu.

Milorade Dodiku, Željka Cvijanović, Ćelo, Lukaču, Ćulume, tužioci Vrećo i Lepiru, koliko želite da gledam tijelo svog mrtvog djeteta – pitao je Davor
– Nema više ni časnih ni poštenih pripadnika MUP-a Republike Srpske, sa danom današnjim vi u plavim uniformama preko puta, vi ste saučesnici i ubice mog djeteta. Ovo nije republika Srpska, Dodik nije Srpska, mi smo Republika Srpska. Sve znate, ko je ubio moje dijete – povikao je Davor.
Davor je poručio da sledeće sedmice ide kod Valentina Incka na razgovor.
– Ne smije nam niko ubijati djecu. Sine moj, tvoj tata sve zna.
Nemojte da pričam o vašoj djeci, djeca su djeca kao i moje dijete. Moje dijete se na žalost od vaših činjenica ne može oprati, ali ga može Davor Dragičević i grupa Pravda za Davida oprati. – poručio je Davor.
Pitao je činovnike u plavim uniformama čega se bojite i koga se bojite.
 

Glasbanjaluke.net

 
 

Related posts

Leave a Comment