Ko god proba da zloupotrijebi ovo mjesto biće saučesnik u ubistvu

Jataci, saučesnici i prikrivači dokaza, zločinci, ubice, pokušavate drugi put da ga ubijete. Jedan nalogodavac sa naredbom da se David ubije i egzekutor koji ga je ubio, slušajte, Davida vam nikada neću oprostiti, poručio je Davor Dragičević sa banjalučkog Trga Krajine.

 

On je napomenuo da su Davida ubili 26. marta, a da drugi put mogu samo pokušati da ga ubiju.

– Imena ubica i nalogodavaca vam neću još reći, to vam treba reci MUP i Tužilaštvo. Govorite od 18. da znate ko ga je ubio, a ništa ne poduzimate – rekao je ožalošćeni otac.

Večeras je ponovio da su politiku sami uvukli, a da dalje moraju nastaviti mirno i dojanstveno.

On je okupljenima rekao da imana ubica i njihovih jataka ne može dati, ali da ih sve zna.

“Nemojte mi imena tražiti. To još neću reći. Imena treba sad da kažu Tužilaštvo i MUP a ja im poručujem da mi ostajemo ovdje i da nećemo živjeti zajedno sa ubicama. Od sutra idu tužbe prema ubicama”, rekao je Davor.

Kazao je večeras da su politiku sami uvukli, a da dalje moraju nastaviti mirno i dojanstveno.

– Ko god proba da zloupotrijebi ovo mjesto biće saučesnik u brutalnom ubistvu. David je ubijen u noći izmedju 23. i 24. marta i položen u Crkvenu koja je kanalizacija – naglasio je Dragičević, te se zahvalio Sarajevu na gostoprimstvu i ljudima koji dolaze na Trg Krajine i daju mu snagu.

Zatim je na Trgu puštena pjesma “Klinac u getu”, koju su svi zajedno pjevali sa podignutim šakama visoko u vazduh.

Dvije članice grupe su rekle da nece biti u Anketnom odboru i da tu trebaju biti osobe koje su stručne i koje ce doprinijeti borbi do istine.

Na banjalučkom trgu pojavila se i grupa od 20-ak momaka i djevojaka koji su rekli da su mladi glumci iz Banjaluke. Prisutnima su recitovali govor Cicerona u senatu, što je izazvalo veliko oduševljenje pa su pozdravljeni  gromoglasnim aplauzom.

BN TV

Related posts

Leave a Comment