AKTUELNOSTI REGION 

KAKO ŽIVJETI I PREŽIVJETI SA BOLESNIM SNSD-ovim POLITIČARIMA

Recite STOP UBISTVIMA I PREVARAMA
Svi na trg 14.11.2018???

 

Sve što je narod gradio oni su razgradjivali ili razgrabljivali, zagadjivali !!!
Familije koje smo stvarali, oni razaraju. Djecu na kojima je budućnost, oni ih ubijaju, šikaniraju ili protjeruju Sve što se sakupi kašičicom od radnika i seljaka težaka ,Političari to grabe sve za dzabe i nikada im dosta, jer su im apetiti veliki.

Kako mi mladi da gradimo Opljačkanu REPUBLIKU Srpsku i Bosnu i Hercegovinu u kojoj je glavni cilj da ti roditelj po završetku škole pokaže put gde se vadi Pasoš i koja ti je granica najbliža !!!

Kako da gradimo bolju budućnost bez omladine, bez naroda?

Vladajuća banda se pobrinula da nam zatvori legalan put zapošljavanja u Republici Srpskoj i van granica BiH i pozatvarali nas u torove. Zato je narod primoran na ilegalno preživljavanje!!!

Kako da preživimo u Bosni i Hercegovini kada je samo stranačko uhljebljenje moguće i to na Budžetu jadnih i gladnih!!! ?

Kako da onima koji su tijelom i krvlju stvarali Republiku Srpsku da im mi mladi obezbedimo život dostojan čovjeka ???

Kako zaustaviti Pad nataliteta kada nam političari rastjeraše mlade, a sad već i stare. Kako razvijati državu kada nam mladi mahom bježe van granica Republike, jer ovde nemamo sigurnosti ni mogućnosti za zapošljavanje i Opstanak.???

Kako da obezbijedimo stare, bolesne i iznemogle, invalide ratne i Mirnodopske kada nas VLAST samo zadužuju kod Fondova ŠIROM svijeta, to ovoj Vladi i stranačkim vodjama ne smeta, jer se to ne odnosi na njih kao šteta vec DOBIT.???

Oni su u dobiti u svakom slučaju ali mi gradjani gubimo mnogo i naj žalosnije je što mnogi spavaju a ako se sad ne trznu iz toga sna, probudiće se u tudjoj državi.

Ovi bolesni političari našu zemlju zadužuju milion maraka dnevno, ili 30 miliona mjesečno.

Za nekoliko godina Republika Srpska biće dom staraca ,kojima nećemo moći obezbijediti ni supu ,a kamoli Dom i hranu , već će kao svi ostali Penzioneri na kazan prazan.

Što prije imenujemo Krivce i izvedemo pred SUD GRADJANA, a ne pred SUD Tajkuna.

14.11.2018 izađimo svi na trg i podržimo Ćaću u borbi za pravdu i istinu, jer ta pravda i nama treba. Borimo se za promjene, borimo se protiv ovih koji nam djecu ubijaju, a ta naručena ubistva kvalifikuju zadesom.

Kaznimo ove koji su zauzurpirali institucije i stavili ih u službu mafije!

Što prije moramo zaustaviti Propast Mladih sposobnih i starih ljudi koji nisu više sposobni da privredjiju. Penzijski Fond detaljno pročešljati, ko i koliko zašto prima, sve što je NEZAKONITO Stečeno da se VRATI u FOND OSIROMAŠENIH gradjana. Svim Stranačkim službenicima preispitati SVU IMOVINU posle rata počevši od 92 godine do sada.

Svim preživjelim Borcima, učesnicima na prvim Bobenim Linijama u toku ratnih dejstava po PRIORITETU obezbijediti Zdravstveno osiguranje i Zapošljavanje prema struci i nauci u odnosu na slične druge kategorije. Svaki posao u bilo kojoj administraciji Konkursom Realizovati ,a prednost dati onima koji su Republiku Srpsku spašavali i gradili , stranačka Podobnost ne smije biti prioritet.

Dalibor Savic

Related posts

Leave a Comment