AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Kako je mafijaški režim ubio i prikriva zločin nad osmogodišnjom djevojčicom

Osmogodišnja djevojčica je postala državni neprijatelj…

 

Strana plaćenica i izdajnica.
Prijetnja za ratne profitere i švercere naftom oružjem i cigaretama.
Prijetnja za poslijeratne pljačkaše i tajkune, za dašak vjetra, za sve koji bi bili oduvani na robiju da su razotkriveni detalji njenog ubistva.
Prijetnja po nacionalnu bezbjednost i tako redom, kako se to već uobičajeno predstavlja.

Postojala je prijetnja za sve one koji su pljačkali narod preko Bobar banke i Bobar grupe, preko banke srpske, preko Balkan investment banke i skupa sa stranim banditima pljačkali fabrike, radnike i državni budžet.
Osmogodišnja djevojčica je nakon što je ubijena postala opasnost za mafijaški režim jer bi se razotkrilo da političko tajkunska mafija krijumčari narkotike, diluje ih u zemlji a ostatak transportuje dalje u Europsku uniju.
Sve to u sadejstvu sa policijskom i pravosudnom mafijom uz čiju pomoć priprema likvidacije i prikriva ubistva stotina nevinih i nedužnih građana.
Osmogodišnja djevojčica je bila među prvima, čije je ime zapisano u monstruoznu CRNU KNJIGU mafijaškog režima, još dok je ona bila tajna a poslije njenog ubistva, nastavljeno je sa zločinima i upisani su i ubijeni još mnogi drugi.
Mafijaški režim ne samo da nije htio razotkrivati krivce i detalje zločina nego su smišljeno uklonili materijalni dokaz ubistva sa ubijene djevojčice, oprali ga hemijskim sredstvom i sakrili iz istražnih radnji samo da bi mogli nastaviti dalje sa smišljenim zločinima i pljačkom nad narodom…

Related posts

Leave a Comment