AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Kada se domognemo sudnice ubice su gotove

I večeras su članovi Grupe “Pravda za Davida” još jednim skupom u parkiću pored Hrama potvrdili odanost ocu Davoru i majki Suzani Radanović u njihovoj pravednoj borbi za pravdu za ubijenog sina Davida…

 

I večeras su imali samo jedno pitanje i za policiju i za tužilaštvo i sudstvo, ali i za odnarodjeni režim: Ko je ubio Davida?

Rada Ivičić je večeras poslala dirljivu poruku koju prenosimo u cjelosti:

“Dragi naš Davide, stiže još jedna tužna jesen! Tvoja dunja je opet rodila! Na žalost, istina i pravda još nisu urodile plodom! Zli neljudi su se urotili protiv tvojih roditelja i grupe Pravda za Davida ! Retko ko od institucija više i da spominje tvoje ubistvo, ali tvoj ćaća Davor i majka Suzana i Grupa “Pravda za Davida” ne odustaju od preteške borbe da dokažu pravu istinu! Ubice i saučesnike će ubrzo stići ruka pravde a ti ćeš, naš dragi andjele, napokon naći svoj mir i spokoj”!

Davidov otac Davor Dragičević i večeras je posalo poruke koje će mnoge zabrinuti, posebno u redovima ubica, nalogodavaca ubistva Davida Dragičevića, ali i u redovima režima koji ih svo vrijeme štite i sprečavaju da ih se domogne ruka pravde.

-Pravda za Davida- 520.dan: Davor Dragičević -Kada se domognemo sudnice ubice su gotove- (Video)

“Ne trebaju nam izbori, samo sudnica i ubice su gotove…! Biće pravde za svu djecu koju je režim ubio…”, poručio je večeras otac Davor.

On se obratio i Đorđu Rađenu, koji u čitavom slučaju Dragičević zauzima posebno mjesto.

“Jedva čekam sudjenje 17.09. za klevetu Radjene…”, poručio mu je Davidov otac Davor Dragičević

Davor je poručio ubicama i nalogodavcima Davidovog ubistva da “oprosta i zaborava nema”.

“Hvala na podršci divni ljudi, 12.septembra u Beču na Konferenciji “Pravda za Davida”, zaključio je večeras Davor Dragičević tokom praćenja skupa Pravda za Davida večeras u Banja Luci.

I sutra na istom mjestu, u isto vrijeme! Nema predaje! Idemo do kraja, naša je zadnja…!

Pravda za Dvaida! Pravda za Dženana! Pravda za svu djecu stradalu od režima u BiH…!

Infomedia Balkan

Related posts

Leave a Comment