AKTUELNOSTI REGION 

JA SAM VOĐA OBOJENE REVOLUCIJE

Nakon objavljenih tvrdnji u informativnoj emisiji “PEČAT” koja se emituje na RTRS-u, sada i javno moram odati ogromno priznanje ministru policije Republike Srpske Draganu Lukaču, Miloradu Dodiku i njegovim obavještajnim službama za krajnje uspješan rad na otkrivanju strogo povjerljivih informacija.

 

Saznali su za moju dugo skrivanu tajnu, da ja ustvari upravljam svim obojenim revolucijama i kontrolišem demonstracije i pobune naroda u zemlji.

Doduše, njima i RTRS-u nije baš pošlo za rukom da ipak otkriju sve bitne detalje, nego samo liniju kojom komandujem preko ljudi na nivou vlasti u Bosni i Hercegovini, tako da još nisu saznali na koji sam način naredio tužilaštvu da pošalje policiju na trg u Banjoj Luci.

Takođe, u pravu su i za iznesene tvrdnje da je glavni komandant svega neko u sjenci, ali nisu otkrili ko, i evo za javnost dužan sam pojasniti da je cijelu situaciju nadgledala ona starija gospođa (bakica), koju je jedan policijski komandir kao šutirao nogama, ustvari to je sve bila namještaljka za javnost.

Ta starija gospođa (bakica) je u stvari maskirana Morin Kormak ambasadorica SAD u BiH koja je pomenutom komandiru doturila i ispisane ceduljice sa instrukcijama po kojima treba da djeluju, tako što su odglumili scenu gdje je on kao napada.

Ima tu još mnogo tajnih stvari koje za sada ne mogu da otkrivam javnosti, ali biće vremena i prilike da naš ministar Dragan Lukač sve to prepozna.

Sve je bilo upravo tako i čudi me, kako me mnogo ranije niste prepoznali dragi moj Her Flik.
To sam ja, Leklerk…

NJEGOŠ TOMIĆ
Predsjednik organizacije POKRET TREĆI BLOK

Related posts

Leave a Comment