KRIMINAL REGION 

Istina o dodikovom tiranskom režimu

Ovi izbori su prilika da se oslobodimo teških okova i tiranije Milorada Dodika.

On je cijeli rat proveo švercajući visoko akciznu robu, naftu, cigarete, kafu i ostalu akciznu robu, izbjegavajući plaćanje poreza, carina i naknada, zbog čega mu je čak i zaplijenjena roba.
Izbjegavao je vojnu obavezu u toku rata i nijednog časa nije proveo na ratištu a danas se lažno predstavlja kao veliki patriota.
Dodik je na vlast postavljen uz obilatu pomoć Amerikanaca kao njihov “dašak vjetra” na Balkanu i sa vojnim udarom na tenkovima SFOR-a, postavljen na mjesto premijera.
Njegovu vlast obilježava niz misterioznih ubistava koja nisu nikada razriješene niti su počinioci otkriveni i izvedeni pred lice pravde.
U saradnji sa svojim prijateljima tajkunima, opljačkao je milijarde od građana.
Dodik ni sam ne zna koliko je pokrao i prema procjenama težak je preko milijarde maraka a samo u Laktašima ima hacijendu površine nekoliko hektara sa posebnim izlaskom na autoput Banjaluka – Gradiška koji je i izgleda izgrađen samo zbog njega.
Iako je prodao Telekom i naftnu industriju za oko milijardu i po maraka, uspio je sve to da opljačka i poveća ukupan dug na oko 6 milijardi…

Related posts

Leave a Comment