AKTUELNOSTI KRIMINAL REGION 

Istina je samo jedna, a narednih dana će se i pokazati

Osudite Davidove ubice…

 

Građani su se okupili 161. dan zaredom na Trgu Krajine i tako sve do 5-og oktobra, kada je zakazano veliko okupljanje i kada je Davor Dragičević poručio da će se preseliti, kako kaže, kod svog sina.

Od ponedjeljka okupljanja će se održavati od 18 sati zbog vremenskih uslova.

stina je samo jedna, a narednih dana će se pokazati da je to ona o kojoj na Trgu Krajine pričamo već više od 5 mjeseci – kategorično su poručili građani i članovi grupe Pravda za Davida. Opet isto pitanje – ko je ubio Davida, i tako će biti sve dok ne dobijemo odgovor, poručuje Davor Dragičević, otac ubijenog Davida.

“Ko je važniji od institucija ove države, množina. Ko je važniji? Nećete dobro proći, ko god je imalo učestvovao u ubistvu mog sina. Nećete dobro proći”, kategoričan je Davor Dragičević.

Davor Dragičević je poručio da očekuje od MUP-a Srpske da uskoro uhapsi dvojicu odgovornih za nestanak gaća njegovog ubijenog sina Davida.

“Ti, Vladane Šikuljaku, koji se prekomandovan iz Interventne jedinice u PS Lazarevo, slučajnost? Sudbina? Moje dijete ovdje i ono što mu se desilo nije sudbina”, poručio je Davor Dragičević.

BNTV

Related posts

Leave a Comment