Grupa diletanata upravlja zemljom

Poslanik u klubu SDS Nebojše Vukanovića kaže da mu je žao što jedna grupa diletanata upravlja Republikom Srpskom…

 

“Nije država telefon, pa da ga vi upalite i vratite na fabrička podešavanja. Ove lažne patriote, predvođene sa četiri jahača apokalipse, Dodik, Bakir, Čović, pomognuti strancima, otjerali su iz ove zemlje milion ljudi”, rekao je Vukanović u programu FTV.

. Više je ljudi pobjeglo u zadnje tri godine nego za vrijeme rata. Umjesto da pravimo pravnu državu, mi se zamajavamo glupostima. rekao je Vukanović, naglašavajući da je ovo deseti put da Dodik govori da će biti referendum o odcjepljenju RS.

“Dodik je najveći neprijatelj srpskog naroda. Dodik radi ono što žele da rade neprijatelji Srba u BiH. Spoljne okolnosti sad su potpuno nenaklonjene Srbima. On ide u Dejton 2. Pristao je na treći hrvatski entitet, pristao je na Prud, Aprilski paket. On direktno ide na razgradnju Dejtona što je potpuno suicidno. Ja sam ga pitao: `Šta sad da proglasiš nezavisnost, mi smo protektorat, ovdje vlada NATO, ući će tenkovi, ko će stati ispred njih`? Reći će da nema više Narodne Republike Srpske…”, kazao je Vukanović, komentarišući posljednje skupštinsko zasjedanje u Banjaluci.

Milorad Dodik, kaže, nije nikakav patriota ni nacionalista, on je jedan populista…

“Ni jedna nadležnost na nivo BiH nije prenesena a da za nju nisu glasali predstavnici SNSD-a“, kazao je Vukanović.

BNTV

Related posts

Leave a Comment