Dželati porodice Dragičević i direktni saučesnici u ubistvu

Lepir, taj ucijenjeni kriminalac, prikriva još najmanje jedno ubistvo, osim likvidacije Davida, za šta posjedujem čvrsta svjedočenja i o čemu ću uskoro izvijestiti javnost.

 

1.
Glavni okružni tužilac Želimir Lepir, Dalibor Vrećo postupajući tužilac u predmetu Ubistva Davida Dragičevića i tužilac Saša Labotić, monstrum, koji je po nalogu Naručilaca Ubistva, Ubica i Saučesnika, podigao optužnicu protiv likvidiranog Davida, šest dana nakon što je njegovo tijelo pronađeno u kanalizaciji Crkvena, ključne su poluge za zataškavanje zločina Teškog Ubistva dvadesetjednogodišnjeg mladića.
Želimir Lepir
2.
Sluge Naručilaca Ubistva i Ubica svakodnevno, neskriveno, temeljno rade na zataškavanju likvidacije tako što ne čine ništa da se pronađu počinioci i naručioci, koji su njima odlično poznati.
3.
Lepir opstruiše istragu još od otmice Davida Dragičevića, odnosno od prijave njegovog nestanka, 18.03., dok je Vreću odabran, mimo svih zakonskih propisa, kako bi ovaj slučaj zločina odvukao na stranputicu. Labotić je tu samo kao podrška naporima Zločinačke organizacije da se slučaj nikada ne riješi.
4.
Labotićev neljudski, neprofesionalni, monstruozni postupak sa podizanjem optužnice protiv Mrtvog Djeteta ne treba nikada zaboraviti i on mora za njega odgovarati krivično.
5.
Nije dovoljno što će on uskoro, po svemu sudeći, biti udaljen iz tužilačkih redova, jer je sakrio svoju kriminalnu prošlost prilikom prijave za nosioca tužilačke funkcije.
David Dragičević
6.
Labotić mora odgovarati za zločin počinjen nad Ubijenim Davidom, čiji je cilj bio kriminalizacija žrtve, a optužnica protiv likvidiranog djeteta, podignuta 30.03.o.g., šest dana nakon pronalska tijela Davida, nastavak je zločinačke pres konferencije MUP-a RS, održane 26.03., na kojoj je Darko Ilić pokušao lažima kriminalizovati žrtvu Ubistva.
7.
Labotićev postupak, istovremeno, je nastavak zločinačke akcije prikrivanja likvidacije, čiji je dio bio i emitovanje lažnog nalaza (25.03.) o korištenju narkotika.
8.
Toksikološke analize su pokazale da David, prije nego što je likvidiran, nije koristio nikakve narkotike, što nije samo optužnica protiv Dragana Lukača, ministra unutrašnjih poslova, koji je te laži izgovarao, već i protiv Labotića, koji je nastavio kriminalizaciju žrtve Teškog Ubistva.
9.
Lepir je glavni izvođač radova NarkoKartela koji je naručio i sproveo likvidaciju Davida Dragičevića, uz pomoć svojih vojnika iz MUP-a RS.
10.
Lepir, taj ucijenjeni kriminalac, prikriva još najmanje jedno ubistvo, osim likvidacije Davida, za šta posjedujem čvrsta svjedočenja i o čemu ću uskoro izvijestiti javnost.
11.
Lepir je glavni krivac što nije naložio potragu za Davidom dok se vodio kao nestalo lice, od 18.03.-24.03.; Da je to učinio, David bi danas možda bio živ i ne bi bio likvidiran. Dovoljno je bilo da Lepir 19.03. naloži izuzimanje ispisa baznih stanica i video zapisa sa nadzornih kamera iz centra Grada, pa da David bude lociran. I on i njegovi otmičari, kasnije dželati.
12.
Lepir to nije učinio i tako je i sam postao Davidov Dželat. Zajedno sa Vrećom, koji je aminovao sve svjesne greške policije tokom navodne istrage, a Ilićev tim je pogriješio na svakom mjestu na kojem je mogao napraviti grešku. I to vrlo namjerno.
Dalibor Vrećo
13.
Ono za šta Lepir i Vrećo moraju posebno odgovarati jeste svjesno mučenje porodice Ubijenog Dječaka – prvo mjesecima nisu htjeli donijeti tužilačku odluku da je riječ o Ubistvu, da bi nakon donošenja polupismene neprofesionalne Naredbe o istrazi, učinili svaki korak u njoj besmislenim.
14.
Lepir i Vrećo svjesno dovode porodicu Ubijenog Davida Dragičevića u infarktno stanje, nadajući se da će popustiti ili porodica ili njihovo zdravlje. Oni, kolokvijalno rečeno, svojim neljudskim postupcima, teškom zloupotrebom institucije, pokučavaju sada likvidirati i porodicu.
15.
Nema nijedne preteške riječi u navedenom – sve je golim okom vidljivo i sve je zadokumentovano, jer upravo Lepir i Vrećo minimiziraju i opravdavaju krađu dokaza – gaća – čija bi forenzička obrada pokazala da je David zadavljen/ugušen, a ne utopljen; Oni kriju da je kao dokaz kompromitovan Davidov telefon i to prilikom forenzičke obrade, što svjedoči o jasnoj namjeri da se i taj dokaz uništi, kao što kriju da ni Tužilaštvo ni MUP nisu izuzeli ispise baznih stanica u periodu 18.03.-18.04., kako bi se podaci sa njih prebrisali novim koje te stanice bilježe.
16.
Oni (tužilaštvo) su sproveli amaterski uviđaj kada je tijelo pronađeno 24.03., oni su potpuno ignorisali mišljenje mrtvozornika doktora Saše Miljkovića koji je istog tog 24.03 konstatovao da je riječ o Ubistvu.
17.
Oni (tužilaštvo) su mjesecima lagali javnost i o tome kako je Većo dobio predmet i o brojnim drugim stvarima, u kojim su išli u korist Naručilaca Ubistva, Ubica i Saučesnika.
18.
Lepir, Vrećo i Labotić jesu sluge Naručilaca Ubistva, Ubica i njihovih saučesnika, ali su svojim nečinjenjem, namjernom opstrukcijom istrage,  ujedno i Dželati, kako Ubijenog Davida tako i njegove porodice.
19.
Sve zlo koje su počinili i koje i dalje čine ima samo jedan cilj – kompletno uništenje porodice Dragičević.
Suzana i Davor, roditelji Ubijenog Davida
20.
Svi oni koji skrštenih ruku, ne reagujući, gledaju kako monstrumi Lepir i Vrećo pokušavaju uništiti cijelu jednu porodicu i ne reaguju njihovi su saučesnici. Posebno oni koji imaju zakonske nadležnosti da to spriječe!
Slobodan Vasković

Related posts

Leave a Comment