Duboka država pokušala stvoriti sistem koji će uništiti čoveka

Duboka država pokušala stvoriti sistem koji će uništiti čoveka

Aleksandar Nogo, književnik…

 

KAKO PREMA NAJAVAMA TREBA DA IZGLEDA NOVO UREĐENJE EVROPE, KAKO BALKANA A KAKO NA SVJETSKOM NIVOU.
KO ĆE S KOM U SAVEZ A KO JE PROTIV KOGA…

Diplomirao je na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu u studijskoj grupi za književnost i srpski jezik 1988. Osamdesetih pisao je književnu kritiku za novosadski časopis “Polja”. Osnovao je dečiju pozorišnu trupu pod nazivom Putujuće džepno pozorište “Timotije jež i njegovi drugari” koja je delovala od 1995. do 1999. Njegovu predstavu Mačak u zemlji čuda (akciona priča sa puno detalja) pozorišna trupa je izvodila tri godine po školama u Bačkoj.

Kao jedno od pobedničkih pozorišta trupa je učestvovala na Zmajevim dečijim igrama 1997. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Emisija je snimljena 22.02.2020. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio Petar Čelik, višestruki svetski i evropski šampion u bodibildingu. On je otac jugoslovenskog bodibildinga i najtrofejniji takmičar sa naših prostora.

Iza sebe ima više od 100 medalja. Iako u sedmoj deceniji života, Petar umesto lekara posećuje pijace sa organskom hranom i teretanu. Nema zdravstvenih problema i svakodnevno trenira. Tajna njegovog sjajnog izgleda i snage krije se u – hrani. Industrijsku hranu ne jede, a obavezno prati poreklo namirnica i daje prednost organskim proizvodima.

Zbog njegovog izgleda, mnoge žene su padale u nesvest. Po imenu i prezimenu on je beton – Petar na grčkom jeziku znači stena ili kamen, a kombinacija kamena i čelika je armirani beton. Sedamdesetih godina trenirao je i sa Arnoldom Švarcenegerom.

U JAVNOSTI SE POJAVLJUJU INFORMACIJE O PRIPREMAMA ZA DOGOVOR VELIKIH SILA O NOVOM SVJETSKOM PORETKU, PODJELI NA UTICAJNE ZONE, NOVIM SAVEZIMA I NOVIM RASPADIMA.
I TO SVE VRLO BRZO. ZA SAMO NEKOLIKO MJESECI ĆEMO VIDJETI DA LI U OVOME IMA NEŠTO ISTINE…

Balkan info

PRAVDA-ISTINA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *