AKTUELNOSTI REGION 

DODIK JE SPREMAN NA SVE, DA SAČUVA VLAST PO SVAKU CIJENU

Ove priče oko Dodikovog sluge Duška Vukotića i pripremama za njegovo navodno ubistvo nisu uopšte naivne.

 
Uglavnom se svi slažu da je to obična fora Dodikove PROPAGANDE, a Vukotić je jedva dočekao da bude u centru pažnje i javno kaže kako mu se prijeti.

S’ druge strane, Dodik je spreman da ubije svakoga ako bi time osigurao sebi slobodu i nastavak političke i pljačkaške karijere.
To u praksi znači da on sada u svakom trenutku može narediti svojim ubicama da se izvrši to najavljeno ubistvo, a onda bi ga naravno pripisali nekim stranim plaćenicima i iskoristili za svoje ciljeve.
Prvo bi naravno pokrenuli istragu i pohapsili sve sumnjivce, odnosno sve nas koji im smetamo, a onda bi smišljeno uveli neku vrstu vanrednog stanja što uključuje i zabranu okupljanja na trgovima.
Da ne idem dublje u razmatranje, sve bi to naravno propratila DODIKOVA PROPAGANDNA MAŠINERIJA sa pričicama kako se time ostvarilo njihovo predviđanje o napadima na Republiku Srpsku i njene branitelje poput Vukotića, pa naravno treba zaštititi sve ostale patriote kao i Milorada Dodika, pa ostalih bliskih njemu, što bi oni revnosno činili uvođenjem totalne medijske blokade, hapšenjima, progonima i ubistvima.

Related posts

Leave a Comment